Slik blir været i påsken

Vi kan forvente mye sol og pent vær i påsken.

Vi kan forvente mye sol og pent vær i påsken. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Meterologene har spådd været og det er mye sol å vente i løpet av denne påsken.

DEL

Meteorolog Justyna  Wodziczk forteller til Rana Blad at været i påsken kommer til å bli skiftende, men vi kan forvente en god del sol.

Påskeuka har allerede startet og vi har strålende sol allerede. Men det vil bli litt lette snøbyger i starten av uka, og temperaturen vil ligge på rundt minus tre til fire grader, og på natten kommer det til å bli ganske kaldt.

Temperaturen stiger

Temperaturen stiger på onsdag og det blir skikkelig påskevær. Det forventes at vinden kommer fra sør/øst og det blir pent vær. Det kommer til å være litt skyet på formiddagen, men det skal klarne opp og det blir varmere og sol i løpet av onsdagen.

Det pene været fortsetter på torsdag med lengre perioder sol og varmt vær. Mot helgen blir det mer overskyet og periodevis med nedbør. Temperaturen vil bevege seg over på rødt, og i slutten av helgen kan det komme nedbør i form av sludd.

– Det vil være varmt og fint når sola først kommer fram, og det blir rolige vindforhold hele påsken, sier Wodziczk.

Hun forteller også at desto lenger øst du befinner seg, desto mer sol blir det. Det er vanskelig å si hvor mye sol vi får, men hun garanterer at noe sol blir det.

Artikkeltags