Gå til sidens hovedinnhold

Veitrafikksentralen varsler at Saltfjellet trolig vil bli stengt i morgen og første del av fredag - ber reisende planlegge deretter

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er Veitrafikksentalen Nord som på Twitter melder at dersom værprognosene slår til, vil E6 over Saltfjellet bli stengt i morgen, torsdag, samt sannsynligvis også første del av fredag. Det er sjelden Veitrafikksentralen varsler på forhånd om at man forventer stenging av Saltfjellet.

Veitrafikksentralen ber alle som planlegger å kjøre over fjellet om å være oppmerksom på dette, og eventuelt endre sine reiseplaner.

Det er meldt østlig liten storm med kraftige vindkast på Helgeland, Saltfjellet, Salten og Ofoten fra natt til torsdag av.

På Saltfjellet er meldt om full storm fra sørøst med vindkast opp mot 34 m/s fra klokken 1300 av torsdag. Videre er det også meldt om nedbør i form av snø både torsdag og fredag, noe som vil gi snøfokk.

I tillegg er det på Saltfjellet meldt temperaturer ned mot minus 17-18 grader torsdag og fredag. Kombinert med vindstyrkene som er meldt vil det gi en følt temperatur ned mot minus 33 grader.

Vil du ha de viktigste lokale trafikkmeldingene rett på mobilen?

Les mer: Vinteren står for døra: Slik holder du deg enkelt oppdatert på det lokale trafikkbildet - få trafikkmeldinger rett på mobilen

Les også

Varsler liten storm med kraftige vindkast på Helgeland. Advarer om følte temperaturer på rundt 30 minusgrader på Saltfjellet