To menn omkom i ulykke på E6 i Nord—Trøndelag

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

(ANB—NTB): To menn mistet livet og en 65 år gammel kvinne ble alvorlig skadd i en kollisjon mellom to biler på E6 like nord for Verdal i Nord—Trøndelag natt til søndag. Den skadde kvinnen behandles på St. Olavs hospital. Sykehuset opplyser søndag morgen at hun er innlagt på intensivavdelingen med alvorlige skader, og at tilstanden hennes er uavklart.

Én av bilene tok fyr og er utbrent etter ulykken, som politiet fikk melding om klokken 2.38. NTB fikk først opplyst at det var fire personer i de to bilene som frontkolliderte, men ved 4—tiden opplyste politiet at det trolig var tre involverte.

— Ifølge patruljen på stedet satt det trolig én person i bilen som brant. Vi søker med hund i området for å være sikre, sier operasjonsleder Johnny Olsen i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.

Mannen som ble funnet i den utbrente bilen er bekreftet omkommet. I tillegg mistet en mann i den andre bilen livet i ulykken, mens kvinnen som satt i samme bil er fløyet til St. Olavs hospital i Trondheim med alvorlige skader.

Alle nødetatene var raskt på stedet etter at ulykken ble meldt. I tillegg er Statens vegvesens ulykkesgruppe kalt ut til stedet.

Politiet har foreløpig ikke noen formening om årsaken til ulykken, opplyser Olsen til NTB.

E6 ble stengt etter ulykken, men ble åpnet igjen like før klokken 7 søndag morgen.

Artikkeltags