Gå til sidens hovedinnhold

Verket 2021 er avlyst: - Vi ser ingen annen mulighet

I en pressemelding fra arrangøren offentliggjøres nyheten om at Verket 2021 er avlyst.

- Vi har ventet i det lengste med å ta denne beslutningen, men kan idag bekrefte at Verket 2021 er avlyst grunnet Covid 19. Med regjeringens plan for en gradvis gjenåpning av samfunnet etter pandemien, som også innebærer restriksjoner for arrangementer utover høsten, er det ikke mulig for oss å samle folk til en fullsatt festival på Revelen i august.

- Det er dessverre ikke noe alternativ for oss å avvikle Verket med sterkt redusert kapasitet av hensyn til alle som har kjøpt billetter, artistene og for oss som arrangører. Vi ser derfor ingen annen mulighet enn å avlyse festivalen i år igjen. Men vi retter blikket rett mot 2022, nærmere bestemt 26. - 27. august. Vi er allerede igang med å spikre programmet for det som skal bli tidenes festival på Revelen.

- Billettene du kjøpte til 2020 eller 2021, gjelder selvsagt i 2022. Om du ønsker å beholde den til neste år, trenger du ikke gjøre noe som helst. Vi åpner for refusjoner for dem som måtte ønske det i perioden 15. – 30. juni. Mer informasjon om dette, kommer til alle billettkjøpere på mail i nærmeste fremtid. Vi ser på muligheten for å få arrangere mindre konserter også denne sommeren, og kommer tilbake til dette. Vi drømmer allerede om festivalsommeren 2022, står det i pressemeldingen.

Kommentarer til denne saken