Gå til sidens hovedinnhold

Verket arrangerer konsert i festivalhelga: -Artist (hemmelig) - Sted (hemmelig)

Artikkelen er over 1 år gammel

Verket markerer festivalhelga med eksklusiv og hemmelig konsert. Helgen 28. og 29. august skulle tusenvis av publikummere samlet seg på Revelen og sett artister som MEW (DK), Veronica Maggio (SE), The September When og Dagny innta scenen til Verket. Slik blir det ikke i år, men arrangørene bak musikkfestivalen lar ikke festivalhelga forbigå i stillhet, står det i en pressemelding.

- Verket-helga er jo årets høydepunkt, så vi vil markere den med en skikkelig fin konsertopplevelse for 200 publikummere, forteller festivalsjef Ingrid Alte Westman.

Hvem som spiller eller hvor konserten finner sted avsløres ikke i forkant, her får kun billettkjøperne informasjon om dette kort tid før arrangementet. I henhold til retningslinjene blir det kun 200 publikummere som får oppleve dette.

- I dette unntaksåret markerer vi lørdagen i Verket-helga med en konsert for noen av de mest hardbarka Verket-vennene på et idyllisk sted i Rana, hvor vi holder artister og lokasjon hemmelig for publikum. De som følger nyhetsbrevet vårt fikk info om dette og mulighet til å kjøpe billetter i går kveld, og nå er det kun få billetter igjen. Vi har et trofast publikum som setter pris på bra musikkopplevelser og er sultne på konsert nå. Det at vi kan slippe en konsert uten å avsløre artist og sted, og at folk er så kjappe med å kjøpe billett er utrolig gøy, Verket-publikummet er helt rått, sier Westman, i pressemeldingen.

Kommentarer til denne saken