- Verdens fineste publikum! Tusen takk for støtte, gode ord og tålmodighet, skriver musikkfestivalen Verket på sin facebookside tirsdag kveld.

Der opplyser de om hva som skjer med de allerede kjøpte billettene til årets festival, som er avlyst på grunn av koronakrisen.

- Dere som har kjøpt billett til årets festival kan enten beholde billetten og bruke den til neste år, donere billetten til Verket og bidra til at vi kommer sterkere tilbake, eller få refusjon.

Dersom du vil bruke billetten neste år trenger du ikke å gjøre noen ting, billetten din blir automatisk gyldig til Verket 2021. Ønsker du refusjon må du fylle ut refusjonsskjema og frist for dette er 31. mai. Datoer for Verket 2021 er 27.-28. august.

- Vi jobber for å få artistene som er offentliggjort fra programmet i 2020 til å spille hos oss i 2021. Så langt har mange bekreftet at de gjester neste års festival, hvilke det er kan du se på nettsiden vår.

Disse artistene er bekreftet til 2021: Mew (DK), Dagy, The September When, Bo Kaspers Orkester (S), TIX, DDE, Ruben, Sushi X Kobe og Northkid.