Gå til sidens hovedinnhold

Verket gjør en vri, og lar publikum lage årets festivalfilm

Artikkelen er over 1 år gammel

I år gjør Verket en filmvri. Du kan være med å lage årets festivalfilm.

Etter hver festival lager Verket en aftermovie. Her har festivalen brukt ulike mediebyråer og filmselskap opp gjennom årene. I år 11 gjør de noe nytt og engasjerer publikum i filmproduksjonen.

- Prima Vera Sound festival i Barcelona, som vi har besøkt noen ganger for å lære mer om festival, satte i år sammen en film basert på bilder fra publikum. Den ble vi inspirert av. Her er det riktignok et sted rundt 50.000 potensielle bidragsytere, men vi har trua på Verket-gjestene og at vi sammen med våre 5.000 publikummere per kveld skal få til noe artig, sier Maiken Johansen og Ingrid Alte Westman i Verket i en pressemelding.

Festivalen ønsker med andre ord dine videoklipp og bilder fra helga. Publikum oppfordres til å tagge bilder og klipp med #dueverketfilmen19 og gjerne også sende klipp og bilder til e-postadressen dueverketfilmen@verket.no

- Sammen ønsker vi å lage tidenes fineste aftermovie. Blant alle som sender inn bidrag trekker vi ti vinnere av to festivalpass til Verket 2020, og det er i seg kult å være del av denne filmen som vi klipper til etter Verket er over. Fornyelse er fint, så nå er vi spente på resultatet og håper veldig mange sender inn bidrag, sier Johansen og Alte Westman.

- Det er bare å tagge og sende inn fortløpende, fra du ordner festivalsveisen og hiver på det festivalklærne, til du møter vennene på vorspiel, entrer området og digger foran scenen. Vær gjerne kreativ, pøs på med stemning, smil og glede – og overrask oss gjerne, avslutter de to.

Kommentarer til denne saken