Dette skriver Verket musikkfestival i en pressemelding.

Konkurransen går ut på å lage en kreasjon i pepperkakedeig, og årets tema er «Jeg gleder meg». I januar velges noen heldige vinnere hvor hovedpremien er festivalpass til Verket 2021, Verket-luer, og en Heymat. I tillegg får alle som deltar i konkurransen en Sparebank 1-lue eller pannebånd!

– Vi vet mange føler på et savn etter ting man kunne gjøre før Korona. Som festivalarrangør savner jeg veldig å både lage- og delta på festivaler, men det kommer en tid hvor vi kan gjøre alt dette igjen! Vi må bare smøre oss med litt tålmodighet. I mellomtiden synes vi årets Bakverket er en fin anledning til å se framover, holde humøret oppe og hylle det man gleder seg til. Derfor oppfordrer vi store og små til å vise oss nettopp dette ved hjelp av pepperkakedeig! Her er det bare fantasien som setter grenser. Kanskje gleder du deg til fotballcup, eller til hjemmefest, eller rett og slett gi en god klem til noen du ikke har sett på en stund? Da er det nettopp det som skal være ditt bidrag i konkurransen, sier festivalsjef Ingrid Alte Westman i pressemeldingen.

Bakverket arrangeres i år for tredje gang. Tidligere har man deltatt ved å levere sitt bidrag til Helgeland Sparebank, hvor det har stått på utstilling i førjulstida. Med tanke på at situasjonen er sånn at man i år skal unngå å samles unødvendig, blir en fysisk pepperkake-utstilling vanskelig. Derfor vil årets konkurranse skje digitalt, hvor alt man trenger å gjøre for å delta er å dele bilde av sin kreasjon i sosiale medier. Du tagger Helgeland Sparebank og Verket, samt hashtager det med #Bakverket, #Helgeland og #SpareBank1Helgeland.

– For tiden er vi jo mange som er veldig mye hjemme så vi håper konkurransen vil inspirere til en hyggelig aktivitet i en annerledes hverdag, sier markeds- og kommunikasjonssjef i Helgeland Sparebank Majken Hauknes i en pressemelding.

Hun håper mange vil sende inn bidrag, og understreker at det er lov å delta i konkurransen på hele Helgeland, og i resten av landet.

Slik deltar du: