Verket Live presenterer Lind+ Nilsen+ Fuentes+ Holm i Ranahallen 1. juni. En enkelt konsert en kveld. Dette blir første og eneste mulighet til å se et av landets heteste liveband i Nordland på denne siden av sommeren, står det i en pressemelding.

Tilbake etter ti år

10 år har gått siden Lind, Nilsen, Fuentes og Holm sist spilte konserter i Norge. Nå er de tilbake, og 1. juni er første og eneste mulighet til å se et av landets heteste liveband i Nordland på denne siden av sommeren.

Det finnes fenomener som tar Norge fullstendig med storm. Lind, Nilsen, Fuentes, Holm er et slik eksempel. Når man får en gylden mulighet til å arrangere konsert med denne gjengen som er musikalsk allemannseie, så må vi gripe sjansen. De solgte ut to kvelder i Oslo Spektrum på rekordtid, så vi venter en enorm interesse for billettene her også. Vi er veldig glade for at Mo i Rana inngår i turneen. Tretten år etter at de frelste folket med sin versjon av Leonard Cohens «Hallelujah», blir nok dette for rene signingsferden å regne. Vi i ser fram til å la dem møte det flotte Helgelands-publikumet i juni, sier presseansvarlig Maiken Johansen.

I fjor høst kom Espen og Kurt sammen for å spille litt gitar, synge og mimre.

– Det ga umiddelbar mersmak. Kjemien og godfølelsen vokste raskt. Det som hittil hadde vært unevnelig, var nå helt uunngåelig. To telefoner ble tatt og hos både Alejandro og Askil var konklusjonen et rungende og entydig «Ja!» Gutta har siden da hatt utallige øvinger, tatt opp igjen gamle låter fra de forrige albumene og gravd i skattekammeret av låter de elsker. Summen av dette har blitt en forrykende feiring av musikken – av norske og internasjonale hits – en rekke av folkekjære og tidløse sanger, står det videre i pressemeldingen.


Lind+ Nilsen+ Fuentes+ Holm

Det musikalske samarbeidet mellom artistene Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm startet med en smått legendarisk framføring av Leonard Cohens «Halleljujah» på Skavlan i 2006, og ble etterfulgt av en omfattende Norges-turné, slipp av albumet Halleluja Live, prisen for Årets hit på Spellemann og tre utsolgte Oslo Spektrum.

Da de i 2009 gjentok suksessen, solgte de mer enn 120.000 konsertbilletter og slapp albumet, Hallelujah Live Volume 2. Så det ble stille fra kvartetten.

Ryktene om gjenforening begynte for alvor å svirre tidligere i vinter, og ble ytterligere forsterket da gjengen postet en video av alle medlemmene i sin egen versjon av «Carpool Karaoke» med den kryptiske teksten «2019 blir gøy!».

– Responsen lot ikke vente på seg, og da det ble kjent at de skulle gjøre comeback i Oslo Spektrum ble billettene revet bort på rekordtid. Vi var ikke sene om å booke gjengen, som lover flere låter, større bredde, større produksjon og enda flere hits. 10 års pause er over. Gutta er tilbake, og dette er eneste mulighet til å oppleve bandet live i Nordland før de inntar Narvik i slutten av august.