Det er i en pressemelding Verket Musikkfestival melder at siste artistslipp er Emma Steinbakken. Hun skal spille tre konserter på Verket - på Underverket, på kveldsprogrammet og i Verksmessa.

– Vi digget jo Emma Steinbakken fra før, men etter å ha fulgt henne på Hver gang vi møtes denne vinteren, gleder vi oss enda mer til å ha henne på festivalen. Emma favner jo veldig bredt, så vi booket henne både til Underverket, kveldsprogrammet og til å spille en intimkonsert i Verksmessa, sier festivalsjef Ingrid Alte Westman.

«Emma Steinbakken slo igjennom over natten i 2018, da hun slapp debutsingelen «Not Gonna Cry», som har blitt spilt av mer enn 23 millioner ganger på Spotify. En fantastisk live-debut på bylarm noen måneder senere vekket interessen til en samlet musikkbransje og Emma fikk muligheten til å turnere og promotere sin musikk rundt i Europa frem til pandemien», heter det i pressemeldingen.

«I år har Emma vært å se i TV2-suksessen Hver gang vi møtes, og sjarmert det norske folk med sine tolkninger av noen av landets største artister, og hennes versjon av Bjørn Eidsvågs «Floden», som har toppet listene siden den ble sluppet før nyttår, kommer til å gå inn i historiebøkene», skriver Verket Musikkfestival videre.

I det siste er Steinbakken trolig mest kjent for Hellbillies- coveren «Jeg glemmer deg aldri», kjent fra serien Rådebank, samt sluppet flere egne låter og samarbeid med artister som Matoma, Alan Walker, Robert Grace, Broiler og Kamelen.

Relaterte saker:

Da er det klart at Sirkus Eliassen kommer til Verket i august med bangers og feststemning i bagen. Hvem som vant konkurransen der kultursjefen i Rana forsøkte å sette leserne på sporet med et gitarriff fra en av deres største hits, ser du i slutten av videoen.