Vi i Rana senterparti er utrolig stolt over det mangfoldige arbeidslivet som er i Rana kommune

Karl-Hans Rønning

Karl-Hans Rønning Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserbrev Vi er snart ferdig med en valgkamp som er arena for politiske meninger. Valgkampen avsluttes med valg der alle stemmeberettigede stemmer på det partiet som står dere hjerte nærmest.
Senterpartiet fremmer en politikk som prioriterer gode tjenester der folk bor. Derfor er vi ikke enige i den politikk det store flertall (Ap, SV og H) har gjennomført m.h.t skole i Rana kommune. Vi ønsker prosesser der folket og ansatte er delaktige .
Innbyggernes oppvekstmiljø er viktig for utviklingen i hvert lokalsamfunn og gode tjenester innenfor skole og helse er primær oppgaver for kommuner.
 

De senere år har vi opplevd redusert bemanning både innenfor skole og helse og omsorg. Dette er ikke gode signaler for en kommune som skal legge til rette for gode offentlige tjenester.
Ofte blir en møtt med at dårlig økonomi er en utfordring til tross for at Rana er en av Nordlands rikeste kommuner. Som politiker vil jeg være med på prioriteringer til beste for innbyggerne i hele kommunen.


Rana senterparti ønsker godt samspill mellom arbeidstaker organisasjoner og kommunen som arbeidsgiver. De ansatte er den viktigste ressursen i en organisasjon, og det er i en levende organisasjon det skapes gode resultater og glade mennesker. I et slikt perspektiv er også det mangfoldige kulturlivet i Rana kommune en viktig ressurs som gir Ranværingene mange flotte opplevelser. Alle de som bidrar med frivillig arbeid både innenfor kultur og omsorg vil Senterpartiet støtte opp om.
 

Vi i Rana senterparti er utrolig stolt over det mangfoldige arbeidslivet som er i Rana kommune. Sjøl om vi har industri som sysselsetter mange vet vi også at primærnæringer som drives i områdene rundt byen har bidrar med stor verdiskaping og ivaretagelse av kulturlandskapet.

Jeg stiller også som kandidat for Senterpartiet i fylkestingsvalget i Nordland . På fylket vil jeg arbeide for at vi får ei god utvikling innenfor næringsliv, samferdsel og videregående utdanning i Rana og Helgelandsregion. I tillegg kommer vi i Senterpartiet er opprettholdelse av høyere utdanning på Helgeland. Her blir opprettholdelse av lærerutdanning på Nesna og sykepleierutdanning i Sandnessjøen viktige saker.


Senterpartiet tror på hele Norge og at tjenester og beslutninger skal være nært folk. Det er for mye sentralstyring og politiske vedtak som øker forskjellene mellom folk med dagens regjering. Det burde være en selvfølge at kvaliteten på tjenester skal være likeverdig i hele Norge. Senterpartiet vil videreutvikle et livskraftig næringsliv og et godt, likeverdig og offentlig tjenestetilbud i hele Norge, uavhengig av hvor man bor.

Til sist oppfordrer alle til å gå til valglokalet og gi sin stemme.
Godt valg


Karl-Hans Rønning
3. kandidat SP Rana kommune
3.kandidat SP Nordland fylkeskommune

 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken