Gå til sidens hovedinnhold

Vi skal gatelangs og til borettslag, vi skal på kafé og i kiosk og vi skal inn i et hus i Strandgata for å titte på interiøret på 80-tallet. Og vi skal i kassa på Rema til Frøken Hansen. Og hadde du hundrelappene i pængpongen lenge nok til at du husker dem?

Husker du Annies butikk? Rema 1000 Meyer? Bingoen i Stålsenteret og Musikksenteret? Tidligere kafeer og kiosker? Og borettslaget dit du slepte handleposene etter shoppingrundene? Det går jo mot full rulle i handelsnæringa denne uka, så som ei aldri så lita oppkjøring til det tar vi et besøk til noen av fortidens stoppesteder for de som skulle på byen, eller ut i offentligheten for å å få seg en kaffe og en prat om stort og smått. Vi skal også innom borettslag og 80-tallets interiør i Strandgata. Heng på i miksen av hus og handel.

Du har nå sett Vi skal gatelangs og til borettslag, vi skal på kafé og i kiosk og vi skal inn i et hus i Strandgata for å titte på interiøret på 80-tallet. Og vi skal i kassa på Rema til Frøken Hansen. Og hadde du hundrelappene i pængpongen lenge nok til at du husker dem?