Nye slipp til Vinterlys: Den lille stemmen i hodet, gud kommer tilbake og livet som singel med Tinder som ditt eneste verktøy

DEL

Det fortsetter å rulle inn nye arrangementer til Vinterlysfestivalen 2020. Her kommer tre nye slipp.

«Den lille stemmen» med Trine Lise Olsen kommer til Rana. Olsen tar et oppgjør med den lille stemmen i hodet, den som ikke alltid er så snill, og bruker sin egen stemme til å sette lys på temaer hun bryr seg om. Det handler om å være takknemlig for den du er og innse at du er god nok som du er.

Frank Kjosås kommer med broadwaysuksessen «An act of god». Etter et par årtusener i kosmisk dvale har gud igjen bestemt seg for å opplyse, informere og å gi oss ti reviderte bud. Siden det gikk helt middels å sende sin enbårne sønn sist, har gud denne gangen bestemt seg for å representere seg selv.

Hvorfor skjer fæle ting med gode mennesker? Hører han på bønnene våre? Bryr han seg egentlig om fotballresultater og valgkamp? Dette er noe av det gud i Frank Kjosås kropp skal svare på under denne forestillingen.

«Love me tinder» med Øyvind Angeltveit og Dagrunn Anholt er en humoristisk og musikalsk forestilling om jakten på den store kjærligheten og dilemmaet: Hvordan finne den rette?

Nettdating har bredt om seg og er beviset på vår tids rastløse og ofte svært komiske søken etter den rette. Forestillingen har også en alvorlig undertone ved at dette handler mye om ensomhet og søken etter kjærlighet i en verden som går litt for fort.

Artikkeltags