Bli med på Blåvegenløpet!

Artikkelen er over 7 år gammel

Etter drøye to timer tok batteriet slutt, men det ble 7.577 sekunder fra BlåVegen-løpet. Se dem her!

DEL

Rana Blad hadde lyst til å forevige Blå Vegen-løpet 2012 og markedskonsulent Jonny Mulstad tok på seg oppdraget. Med kamera festet til hjelmen la han ut på det 45 kilometrene. Dessverre sa batteriet takk for seg etter drøyt to timer, så vi fikk ikke med oss hele løpet.

- Det er beklagelig at slikt skjer. Men det er første gang vi prøver oss på noe sånt som dette, og vi håper folk uansett er fornøyd med det de får se. Er det interesse for det, vil vi nok komme sterkere tilbake ved senere arrangementer, sier digitalsjef Kenneth J. Gabrielsen.

Uansett ble dette en video der vi får følge løpet tett fra start. Skal du være tettere på, må du nesten gå løpet selv. Mulstad snakker med folk han møter, kommenterer hva han ser underveis og gir deg et godt innblikk i hvordan det er å gå løpet.

Dramatikk ble det også. Litt ut i sendingen ser vi nemlig Mulstad i et fall på vei ned en bratt bakke. Akkurat dette klippet la vi ut som en "teaser" tidligere mandag, og det ble en umiddelbar hit på Ranablad.no.

Mulstad brukte for øvrig 3 timer, 45 minutter og 25 sekunder på de 45 kilometrene.

Artikkeltags