Forsikring Helgeland

Er du helt sikker?

Kanskje har du funnet en billig forsikring som sikkert dekker det meste. Men har du den forsikringen du trenger - når du trenger den? Midt i sentrum av Mo i Rana har Skjalg eller Yngve hos Forsikring Helgeland alltid tid til deg dersom du lurer på om du har den beste forsikringen på markedet, har andre spørsmål om forsikring eller bare har lyst til å ta en uforpliktende prat.

Full fokus på forsikring

– Vi flyttet hit for å være mest mulig tilgjengelig for kundene våre, og vi har lagt opp dagene slik at vi skal ha plass både til bookede møter og drop-in, forteller senior rådgiver ved Forsikring Helgeland, Skjalg Arneberg Jensen.

Til forskjell fra mange andre forsikringsselskaper jobber de kun med forsikring, og er ikke tilknyttet en bank. Dette gir dem fordeler.

– Vi konsentrerer oss kun om forsikring, og har derfor ekstra god kompetanse på dette området. Samtidig har vi fordelene med å ha både Jernbanepersonalets bank og forsikring, Grong Sparebank og Aktiv eiendomsmegling i samme lokaler - det gjør det enklere for kundene våre når de har behov for å komplettere med andre tjenester. Alle disse enhetene er en del av Eika-gruppen.

Yngve Mikalsen og Skjalg Arneberg Jensen ved Forsikring Helgeland ønsker deg velkommen innom for en uforpliktende prat.

Dress shirt, Smile, Window, Building, Comfort, Couch

Skjalg Arneberg Jensen (t.v.) og Yngve Mikalsen ved Forsikring Helgeland.

Verdifulle vilkår

Jensen og kollega Yngve Mikalsen, som også er senior rådgiver, kan tilby de aller beste vilkårene på markedet.

– Blant annet har vi en totalskadegaranti på bolig som ikke mange andre selskap har. På bil dekker vi maskinskade inntil bilen er ti år eller har gått 200.000 km. Vi har også en høy startbonus til ungdom og andre som kjøper sin første bil, det setter de pris på.

Når man skal kjøpe forsikring, er faren at man tar en standardpakke uten å tenke på så mye mer enn pris. Her kan man fort angre.

– Vi tilbyr våre kunder den aller beste forsikringen først, så kan man velge bort det man ikke ønsker å ha med. Det viktigste er at du har en forsikring som dekker ditt personlige behov og situasjonen du er i. Vi setter oss ned med kunden og går igjennom alt dette.

Forsikring Helgeland bruker også et sammenligningsprogram som sjekker opp mot alle konkurrenter, slik at du som kunde kan være trygg på at du får det beste tilbudet.

Lokal trygghet

Som i de fleste andre bransjer er sentralisering et faktum også innen forsikring. Lokale forsikringsrådgivere erstattes av en stemme hos et kundesenter i Oslo. Da er det godt å kunne gå til en lokal rådgiver som bokstavelig talt har vært igjennom den samme stormen som deg.

– Den dagen hytta di blir ødelagt av stormen, er det noe med å kunne gå inn på et kontor, få en kopp kaffe og få forståelse og hjelp fra en som har vært på samme sted - en som vet at det har vært et helsikes vær, for å si det sånn.

Finn ut mer på

forsikringhelgeland.no

Rectangle

Ønsker du å være med i neste Heim til deg, eller har du tips til bolig-, livsstil eller interiørsaker vi kan skrive?


Ta kontakt med oss på Rana Blad Marked.


Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet

Personvernerklæring | Informasjonskapsler

Else Yksnøy Johansen

Medierådgiver

974 76 127

else.johansen@ranablad.no

Thomas Bustnes

Medierådgiver

958 07 354

thomas.bustnes@ranablad.no

Rigmor Nygård Hansen

Adm.dir./salgssjef

957 32 224

rigmor.nygard.hansen@ranablad.no

Randi Melinda Urskog

Tekstforfatter/innholdsprodusent

970 91 072

randi.melinda.urskog@ranablad.no

Design og layout: Amedia Kreativ