REDE til å stå på egne bein

Et fornyet og forsterket REDE er nå klar til å vise at Helgelands største eiendomsmegler alltid bør være ditt førstevalg. – I fjor fylte vi fem år og utviklingen har vært rivende, sier daglig leder Stig Magne Øie.

Men skal du lykkes i markedet, må du hele tiden fornye deg. Nå tar REDE grep og fremstår med nye klær – i nye lokaler.

EN EKSTRA TRYGGHET

Den kanskje viktigste endringen er at REDE nå er en fullstendig frittstående, lokalt eid bedrift. Det betyr at det ikke finnes noen bindinger opp mot en konkret bank, noe som er en ekstra trygghet for deg som kunde.

-Nå har vi kun fokus på at du skal få best mulig pris når du legger ut din bolig til salg. Hos oss finnes det ingen andre koblinger, vi er kun opptatt av deg som kunde, sier Øie.

Også som kjøper skal du vite at du er i fullstendig trygge hender. Kjøper du en bolig hos REDE, så er du garantert en tett og god oppfølging. Kvalitet i alle ledd er det sentrale begrepet her.


KLARE TIL INNSATS: Med ny profil og i nye lokaler er medarbeiderne hos REDE klare til innsats. Fra venstre Roger Clausen, Julia S. Røssvassbukt, Lise Blakstad og Cecilia Johansen.

Interior design, Social group, Clothing, Smile, Shoe, Table, Couch, Fashion, Comfort, Community

NY PROFIL

Nye REDE har også frisket opp profilen sin:

-Vi har valgt å utforme logoen i kobber på svart bakgrunn med tilhørende farger fra en blå palett for variasjon. Dette er farger som står godt til hverandre og som gir et litt mer eksklusivt preg enn tidligere.

– Det har vært viktig for oss å ikke gå for langt bort fra det kjente, så vi har beholdt formen i logoen og heller tilført nye grafiske elementer, sier Øie.

SUPERMEGLER MED PÅ LAGET

Det stopper ikke der. Nå har REDE fått med seg Hans Christian Espenes på laget. Ranværingen, som har blitt kjendis gjennom «Boligjakten», og som har etablert seg som en av de mest skarpskodde eiendomsmeglerne i Trondheim, ser frem til å dele av sin brede kunnskap og tunge erfaring:

– Helgeland er en region med svært store muligheter. Jeg er overbevist om at prisene bare kommer til å gå én vei – og det er opp.

NY GIV: REDE kommer nå inn i markedet som en bedrift helt uten koblinger til noen banker. Det sørger for at det kun er deg og din bolig som står i fokus. Fra venstre Cecilia Johansen, Lise Blakstad, Elin Langfjell Møgster, Anita Gjertsen, Joar Adolfsen, Julie S. Røssvassbukt og Lena Erlandsen.

Dress shirt, Forehead, Smile, Beard, Collar, Community

STYRKER LAGET: REDE har innledet samarbeid med den skarpskodde og profilerte eiendomsmegleren Hans Christian Espenes. – Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, sier Espenes.

BLE SKIKKELIG TENT

Espenes har lenge hatt lyst til å finne en jobbmessig kobling til hjemplassen, men det var først da nye REDE dukket opp at han ble skikkelig tent:

- Jeg har sett mange eksempler på at eiendomsmeglere som er koblet opp mot en bank i tillegg har fokus på å selge deg alle mulige andre tjenester. En bank er ikke en rendyrket eiendomsmegler, de har andre hensyn i bakhodet.

Hos REDE er Stig Magne Øie klar på at Espenes vil styrke et fra før meget slagkraftig team:

– Vi tok en kopp kaffe sammen og før den var blitt så kald at vi kunne drikke den, skjønte vi at dette kom til å bli bra.

SAMME FOLK – SAMME VERDIER

2021 blir et spennende og offensivt år for REDE. Selv om de nå har flyttet inn i nye lokaler, vil du fortsatt møte de samme folkene – med de samme verdiene:

Redelig – Engasjert – Dyktig – Effektiv

Med nesten 50 prosent av markedet på Helgeland, sitter medarbeiderne hos REDE med en unik innsikt i de ulike markedene, enten det er snakk om Mo, Mosjøen, Sandnessjøen eller Brønnøysund.

Vision care, Dress shirt, Glasses, Smile, Shoulder, Product, Blue, Sleeve, Standing, Gesture

KVALITET I ALLE LEDD: – Hos oss er du i fullstendig trygge hender. Vi gjør alt vi kan for at du som kunde skal få best mulig pris for boligen din, sier daglig leder Stig Magne Øie i REDE.

AVGJØRENDE TILLIT

– Kjøp og salg av bolig er en av de største avgjørelsene du tar i livet ditt. Da er det helt avgjørende at du får profesjonell bistand fra fagfolk som du kan stole på, sier Øie.

Så er det også slik at ordet tillit er et ord som de fleste ønsker å bruke og dette er et begrep som fort blir fremhevet.

-Tillit og respekt er ikke et begrep du kan påstå at du innehar. Dette er sentrale verdier du rett og slett må gjøre deg fortjent til – over tid, påpeker Øie.

Finn ut mer på

rede-eiendom.no

EN NY LOOK: Den nye logoen til REDE har et litt mer eksklusivt preg, men formen er beholdt.

Ønsker du å være med i neste Heim til deg, eller har du tips til bolig-, livsstil eller interiørsaker vi kan skrive?


Ta kontakt med oss på Rana Blad Marked.


Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet

Personvernerklæring | Informasjonskapsler

Else Yksnøy Johansen

Medierådgiver

974 76 127

else.johansen@ranablad.no

Thomas Bustnes

Medierådgiver

958 07 354

thomas.bustnes@ranablad.no

Rigmor Nygård Hansen

Adm.dir./salgssjef

957 32 224

rigmor.nygard.hansen@ranablad.no

Randi Melinda Urskog

Tekstforfatter/innholdsprodusent

970 91 072

randi.melinda.urskog@ranablad.no

Design og layout: Amedia Kreativ