Material property, Font, Rectangle

Svein og Bjørg Johnsen er storfornøyde med å ha fått et flunkende nytt og lekkert kjøkken med åpen løsning mot stuen. Med spisestuen like ved var det unødvendig med kjøkkenbord, men denne lille utstikkeren fungerer like godt både som arbeidsbenk og spiseplass for to.

– Vi blir fort vant til å ha det lettvint

Svein og Bjørg Johnsen har fått skuffer med demping og tallerkenholdere, karusell i hjørneskapet og en smart koketopp med automatisk kjøkkenvifte. Det er en stor oppgradering fra det 35 år gamle kjøkkenet de bygde samtidig med huset på Selfors. Noen eldre flytter i leilighet i byen, andre pusser opp kjøkkenet.

– Det var nok Bjørg sin idé. Hun var pådriver og hadde planene klare, men vi gjorde det sammen, forteller Svein.

Table, Smile, Sleeve

Frode Bjørnådal (t.v.) og Einar Skoglund på Elkjøp er ekspert-teamet som hjelper deg å finne akkurat det kjøkkenet du drømmer om.

Valget falt på Epoq

– Jeg så det for meg. Fliser på veggene og en mer åpen løsning inn mot stua. Vi ville ha noe nytt, sier Bjørg.

Sønnen hadde nylig pusset opp sitt kjøkken og hadde valgt et Epoq-kjøkken fra Elkjøp. Han var fornøyd med det, så det ble sjekket ut da Svein og Bjørg skulle sette i gang. De var også innom andre kjøkkenleverandører, men valget falt på Epoq og Frode Bjørnådal på Elkjøp, som nok kan kalles Ranas mest erfarne kjøkkenselger. Med 30 år i bransjen og et etternavn de fleste i kommunen forbinder med nettopp kjøkken, har han mange kunder som følger ham. Det føltes trygt for ekteparet å oppsøke Frode.

– Vi kjenner far hans, og husker Frode fra han var en liten gutt.

Frodes far Hallgeir Bjørnådal startet kjøkkenforretning i Strandgata i 1980, og resten er historie. Da Bjørg og Svein kom til Elkjøp for å få tegnet sitt nye kjøkken, hadde de noen ideer om hvordan det skulle se ut.

– Vi kom med ideene våre, og Frode tegnet. Det er noen flotte tegneprogrammer de har. Vi får se kjøkkenet i 3D og kan se for oss hvordan det blir. Etter at vi fikk det første forslaget gikk vi et par runder slik at vi fikk det akkurat som vi ville ha det. Jeg er opptatt av at alt skal gå mest mulig på skinner når jeg har et prosjekt på gang, og det hele fungerte veldig bra. Da en av skapdørene var forsinket, fikk vi beskjed om det med én gang, forteller Svein.

Frode Bjørnådal har tegnet kjøkken i 30 år. Den erfaringen er det mange kunder som setter pris på.

Lekkert og lettvint

Paret har fått en ny stilig innredning av typen Shaker i fargen Steel Grey. De er godt fornøyd med å ha fått noe nytt og fresht. Samtidig som de har fått et kjøkken som er flott å se på, har de også fått noen løsninger som gjør matlagingen og dagliglivet på kjøkkenet litt enklere. Blant annet er det stas med karusell i hjørneskapet til kasserollene, en koketopp som automatisk starter ventilatoren og ikke minst det å ha byttet ut skap med praktiske skuffer, med demping.

– Det er mye mer praktisk å ha tilgang til serviset fra en skuff enn et skap, og så har vi fått slike tallerkenholdere som gjør det enda enklere, sier Svein og viser.

Men er det ikke uvant med alle disse nye funksjonene?

– Man blir fort vant til det som er lettvint, smiler han.

Hand, Dishware, Sleeve, Gesture, Serveware, Idiophone, Plate

Smarte skuffer med demping og tallerkenholdere gjør kjøkkentjenesten lekende lett.

Kitchen appliance, Dress shirt, Gas stove, Glasses, Cabinetry, Countertop, Sleeve, Cooktop

Svein Johnsen finner lett de kokekarene han trenger med den nye karusellen i hjørneskapet.

Bildetekst

Bildetekst

Den lekre, moderne men samtidig klassiske løsningen Shaker i Steel Grey fra Epoq falt i smak hos ekteparet på Selfors.

Klikk i vinkel

For lettvint skal det være. Hos Elkjøp finner du et kjøkken som passer akkurat deg og dine behov. Nå har det også blitt lettere å sette det sammen.

– Med den nye Click-metoden er det enkelt å klikke kjøkkenet på plass og helt i vinkel – uten skruer, lim eller beslag. Slik sparer du også mye tid. Ofte er det tryggest å få profesjonelle til å montere kjøkkenet, men noen ønsker å gjøre det selv. Uansett hva du velger vil et Click-kjøkken spare tid. Og tid er, som vi alle vet, penger. Det er også mer holdbart, ettersom vekten fordeles over større flater, sier Frode Bjørnådal.

Sammen med “kjøkkensjef” Einar Skoglund og butikksjef Torje Jensen ønsker han deg hjertelig velkommen til å få DIN kjøkkendrøm oppfylt. Du finner den på Elkjøp.

Automotive design, Computer desk, Furniture, Chair, Gadget

Med et stort utvalg farger og design er det lett å finne kjøkkenet som passer din stil.

Elkjøp Mo i Rana:

Hjemmeside: elkjop.no
Facebook: @elkjopmo

Annonse

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Ønsker du å være med i neste Heim til deg, eller har du tips til bolig-, livsstil eller interiørsaker vi kan skrive?


Ta kontakt med oss på Rana Blad Marked.


Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet

Personvernerklæring | Informasjonskapsler

Else Yksnøy Johansen

Medierådgiver

974 76 127

else.johansen@ranablad.no

Thomas Bustnes

Medierådgiver

958 07 354

thomas.bustnes@ranablad.no

Rigmor Nygård Hansen

Adm.dir./salgssjef

957 32 224

rigmor.nygard.hansen@ranablad.no

Randi Melinda Urskog

Tekstforfatter/innholdsprodusent

970 91 072

randi.melinda.urskog@ranablad.no

Design og layout: Amedia Kreativ