Material property, Font, Rectangle

Heim til deg, 13. utgave

Vårsommer-dagene i nord

Var det vår i går?

En lang og blomstrende vår er ikke det vi er mest kjent for her i nord. Lysets tilbakekomst, påfølgende snøsmelting, og så er plutselig sommeren her. Men dette har gitt oss en god egenskap; å nyte årets første fine “vårsommerdager” fullt ut.

Et perfekt sted å få vårfølelsen uansett vær, er et besøk hos Hageland Lønnum. Her gjør sommerblomstene seg klare til å møte ranværingene når tiden er inne til å flytte ut i hagen. Eller kanskje du vil sette potet i år?

Finvær eller ikke – hos Askeladden Ressurssenter er du alltid velkommen, uansett hvem du er. Nå kan du ta en utepils i sola eller en deilig lunsj inne i den koselige kaféen Kaffen & Kruse.

Skal du kjøpe eller selge bolig? Husk taksten. Verdi EiendomsTakst har trygghet for kjøper og selger i både ryggmarg og hjerterot. Bare spør Julie.

Essensielt ved et boligsalg eller -kjøp er megleren. Bli kjent med de flinke folkene som jobber i EiendomsMegler1, og hør om Marius og kjæresten som valgte REDE da de skulle selge.

Ser du etter en bolig sentralt i Mo i Rana? Helgeland Bolig har fortsatt noen leiligheter igjen i Kirkegata 7 – Byens tak. Splitter nytt og sentralt ala gå i sokkelesten til butikken.

Har du heller planer om å oppgradere din eksisterende bolig? Svein og Bjørg Johnsen er superfornøyd med sitt Epoq-kjøkken fra Elkjøp, og venner seg fort til de lettvinte løsningene. Stig og Dorthea på sin side har valgt kjøkken fra HTH og planlegger også nytt bad herfra.

Uansett om du har planer om et stort eller lite prosjekt, tar XL-BYGG jobben for deg. Flotte kvalitetskjøkken har de der også. Trenger du hjelp til å sette sammen farger og materialer kan Anne og Emilie fra Happy Homes Beleggsenteret komme på hjemmebesøk for å legge en personlig styling-plan i samarbeid med deg.

Midt oppe i alle husprosjektene må man ikke glemme seg selv. Synspunkt Stensland tar vare på øynene dine slik at du kan fortsette med det du elsker å gjøre. I tillegg kan du se superkul ut samtidig!

Tips til sommerhytta finner du her, og hytta til Ann Kristin og Frode er full av inspirasjon til interiør.

Vårens deiligste måltid sørger Jesper for!

Da håper vi du lar deg inspirere, og vi ønsker deg lykke til med prosjektene dine. Ha en nydelig vår og husk å kos deg!

Heng deg gjerne på taggen vår #heimtildegrana. Kanskje blir ditt bilde med i neste Heim til deg? Har du tips eller innspill, ta kontakt med oss på Rana Blad Marked. Du finner kontaktinfo på www.ranabladmarked.no

Ønsker du å være med i neste Heim til deg, eller har du tips til bolig-, livsstil eller interiørsaker vi kan skrive?


Ta kontakt med oss på Rana Blad Marked.


Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet

Personvernerklæring | Informasjonskapsler

Else Yksnøy Johansen

Medierådgiver

974 76 127

else.johansen@ranablad.no

Thomas Bustnes

Medierådgiver

958 07 354

thomas.bustnes@ranablad.no

Rigmor Nygård Hansen

Adm.dir./salgssjef

957 32 224

rigmor.nygard.hansen@ranablad.no

Randi Melinda Urskog

Tekstforfatter/innholdsprodusent

970 91 072

randi.melinda.urskog@ranablad.no

Design og layout: Amedia Kreativ