Material property, Font, Rectangle
Food, Tableware, Drinkware, Orange, Table, Serveware, Yellow, Cup, Ingredient, Cuisine

Høst - ute og inne

Ute eksploderer naturen i farger og vær, og det kan være både nydelig og lunefullt på denne tiden. Noen dager nyter vi ute, andre dager trekker vi beina opp i sofaen med en god kopp te.

Kjære lesere! Vi er så utrolig glade for å kunne introdusere vår nye samarbeidspartner Jesper Person. Han jobber frilanser som kokk i hele verden, og henter masse inspirasjon hjem til Norge. Nå får vi alle sammen muligheten til å reise i matens verden sammen med Jesper. I denne utgaven tar vi med oss kortreiste matvarer fra Arv og fra skogen i Rana, og slår matleir utenfor en hemmelig hytte i Reinfjellia.

Vi har også besøkt en fantastisk hytte med panoramautsikt utover Helgelandskysten, og det var virkelig magisk. Bli med og se selv!

Når høststormene etterhvert suser rundt ørene våre, trekker vi helst inn. Da er det godt å varme seg foran peisen, og holde strømregninga på en armlengdes avstand. Den lune stemningen finner du på XL-BYGG.

Ekspertråd for fargesetting av hjemmet ditt får du på Happy Homes Beleggsenteret. Her har de ansatt flere nye medarbeidere, og de kommer gjerne hjem til deg.

Kanskje er du faktisk i ferd med å kjøpe eller selge bolig? Da velger du REDE Eiendomsmegling. Og husk at den nye avhendingsloven er her for å hjelpe deg. Verdi Eiendomstakst har full kontroll på den!  

Vi håper du finner noe nyttig og inspirerende i boligmagasinet vårt. Har du tips eller innspill, ta kontakt med oss på Rana Blad Marked.

Ønsker du å være med i neste Heim til deg, eller har du tips til bolig-, livsstil eller interiørsaker vi kan skrive?


Ta kontakt med oss på Rana Blad Marked.


Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet

Personvernerklæring | Informasjonskapsler

Else Yksnøy Johansen

Medierådgiver

974 76 127

else.johansen@ranablad.no

Thomas Bustnes

Medierådgiver

958 07 354

thomas.bustnes@ranablad.no

Rigmor Nygård Hansen

Adm.dir./salgssjef

957 32 224

rigmor.nygard.hansen@ranablad.no

Randi Melinda Urskog

Tekstforfatter/innholdsprodusent

970 91 072

randi.melinda.urskog@ranablad.no

Design og layout: Amedia Kreativ