Material property, Font, Rectangle

Ditt klare førstevalg

Lang erfaring, inngående lokalkunnskap og spisset kompetanse koblet med en helt fri stilling gjør at REDE er et naturlig førstevalg når du skal velge eiendomsmegler på Helgeland.

– Det har vært en fantastisk reise, sier daglig leder Stig Magne Øie.

Det er snart seks år siden REDE så dagens lys og i år ble det tatt nye grep for å beholde posisjonen som den største eiendomsmegleren på Helgeland.

Nye lokaler og en ny look

– Vi har fått nye lokaler på Mo, i Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund. Alle disse er sentralt plassert i bybildet. I tillegg har vi jobbet med å spisse kompetansen til våre meglere ytterligere, i form av kurs og samarbeid på tvers av avdelingene. Og så har vi brushet opp logoen vår, sier Øie stolt.

– Vi har valgt å utforme logoen i kobber, på svart bakgrunn. Med tilhørende farger fra en blå palett for variasjon. Dette er farger som står godt til hverandre og som gir et litt mer eksklusivt preg enn tidligere.

– Det har vært viktig for oss, derfor har vi beholdt formen i logoen og heller tilført nye grafiske elementer, sier Øie.

I år har REDE tatt nye grep for å beholde posisjonen som den største eiendomsmegleren på Helgeland. Fra v. bak: Lena Erlandsen, Stig Magne Øie, Julie Solheim Røssvassbukt, Joar Adolfsen, Roger Clausen, Anita Gjertsen, Kristine Langfjell. I midten fra v.: Amanda Varem og Elin L. Møgster. Foran fra v.: Mona Kristiansen og Lise Blakstad.

Dress shirt, Smile, Sleeve, Collar, Suit

– Hos oss er du i fullstendig trygge hender. Vi gjør alt vi kan for at du som kunde skal få best mulig pris for boligen din, sier daglig leder Stig Magne Øie i REDE.

På egne bein

For deg som kunde er kanskje den viktigste endringen at REDE nå er en fullstendig frittstående, lokalt eid bedrift. Det betyr at det ikke finnes noen bindinger opp mot en konkret bank. Det skaper ekstra trygghet.

– Vi har kun fokus på at du skal få best mulig pris når du legger ut din bolig til salg hos oss. Hos oss finnes det ingen andre koblinger, vi er kun opptatt av deg som kunde, sier Øie.

Det betyr at du kan være sikker på at det er bolighandelen som står i sentrum, og du risikerer ikke at noen prøver å selge deg alle mulige andre tjenester.

Interior design, Smile, Comfort, Couch

REDE kommer nå inn i markedet som en bedrift helt uten koblinger til noen banker. Det sørger for at det kun er deg og din bolig som står i fokus. Fra v. Cecilia Johansen, Lise Blakstad, Elin Langfjell Møgster, Anita Gjertsen, Joar Adolfsen, Julie S. Røssvassbukt og Lena Erlandsen.

Trygge hender

Du som kjøper skal også vite at du er i fullstendig trygge hender. Kjøper du en bolig hos REDE så skal prosessen være smidig, og alt skal være på plass. Kvalitet i alle ledd er det sentrale begrepet her.

Det å kjøpe og selge en bolig er en av de største beslutningene du tar i løpet av et liv. Det er mye som står på spill. Derfor er det helt avgjørende at du velger en megler som både har nødvendig kompetanse og som er lommekjent i ditt område.

– Med kontorer i alle byene på Helgeland har vi en dyp innsikt i hva som rører seg og hvordan du bør forholde deg til markedet, sier Øie. Dette deler vi gjerne med våre kunder.

Social group, Table, Gesture, Interaction

Kvalitet i alle ledd er det sentrale begrepet hos REDE.

De samme verdiene

Akkurat nå er det mye som skjer, over hele Helgeland. Det er en optimistisk vind som feier over regionen. Det skal etableres mange arbeidsplasser innen nye næringer. Dette betyr igjen at boligmarkedet vil få et voldsomt oppsving.

Selv om mye er nytt, er det de samme folkene du møter hos REDE – med de samme verdiene:

Så er det slik at ordet tillit er et ord som mange ønsker å bruke.

– Tillit og respekt er ikke begrep du kan påstå at du innehar. Dette er sentrale verdier du rett og slett må gjøre deg fortjent til – over tid, påpeker Øie.

Redelig – Engasjert – Dyktig – Effektiv

Finn ut mer på

rede-eiendom.no

Ønsker du å være med i neste Heim til deg, eller har du tips til bolig-, livsstil eller interiørsaker vi kan skrive?


Ta kontakt med oss på Rana Blad Marked.


Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet

Personvernerklæring | Informasjonskapsler

Else Yksnøy Johansen

Medierådgiver

974 76 127

else.johansen@ranablad.no

Thomas Bustnes

Medierådgiver

958 07 354

thomas.bustnes@ranablad.no

Rigmor Nygård Hansen

Adm.dir./salgssjef

957 32 224

rigmor.nygard.hansen@ranablad.no

Randi Melinda Urskog

Tekstforfatter/innholdsprodusent

970 91 072

randi.melinda.urskog@ranablad.no

Design og layout: Amedia Kreativ