Material property, Font, Rectangle
Land lot, Urban design, Tree, Plant, Landscape

Veldesignede hus: Atmosfære-kolleksjonen tilbyr åtte husmodeller med forskjellige design for å passe behovene til de fleste familier.

Husene som senker strømregningen din!

Husene som senker strømregningen din! I mai i år lanserte Fiskarhedenvillan en helt ny huskolleksjon for et aktivt liv. Atmosfære-kolleksjonen tilbyr åtte husmodeller med forskjellige design for å passe behovene til de fleste familier. I denne kolleksjonen har de samlet all sin erfaring og kunnskap innen bærekraft, noe som har ført til at Atmosfærehusene har 15 % lavere energiforbruk og 15 % lavere klimapåvirkning. Håvar Pettersen, agent i Fiskarhedenvillan, forteller mer.

Hva kjennetegner atmosfære-kolleksjonen?

- Det som skiller Atmosfære fra våre andre standardhus er at disse husene har en fast planløsning som ikke kan endres. Noe som gjør at husene har et lavere klimaavtrykk, koster mindre og man kan flytte inn raskere! I Atmosfære har vi bygget inn all vår kunnskap om bærekraft, samt vår erfaring av hvordan hverdagen faktisk fungerer. Fleksible overflater med mye funksjon, smarte oppbevaringsløsninger, fint lysinnslipp og god romfølelse. Veldesignede hus for det pågående livet. Det er godt planlagt, praktisk og moderne. At husene i tillegg har lavere energiforbruk og lavere karbondioksidbelastning enn standardhuset gjør ikke saken verre.

Dress shirt, Face, Footwear, Smile, Jeans, Trousers, Leg, Neck, Sleeve

Håvar Pettersen, agent i Fiskarhedenvillan

På hvilke måter har dere redusert karbondioksidbelastningen på husene?

- Ved å fokusere på å finne alternative løsninger for de delene som har et stort klimaavtrykk, som isolasjon. Dette er en pågående prosess og vi håper at vi, med tiden og erfaringene, kan fortsette å optimalisere og gjøre forbedringer til det beste for klimaet.

Du mener at et hus fra atmosfære-kolleksjonen har 15 % lavere energiforbruk enn standardhusene deres. Hvordan kan det ha det?

- Husene i Atmosfære-kolleksjonen er veldig energieffektive og har blant annet ekstra isolerte yttervegger, solcellepaneler og ventilasjon med effektiv varmegjenvinning allerede som standard. Dette gjør at du kan redusere strømkostnadene betraktelig.

Hva er forskjellen på de åtte husmodellene?

- Den røde tråden i kolleksjonen er at vi har prøvd å lage boliger som vil passe de fleste familier på de fleste tomter og detaljplaner. Planløsningene er funksjonelle, tiltalende og optimalisert for å fungere i hverdagen. Det er rett og slett veldesignede hus for det pågående livet. Så det som til syvende og sist hovedsakelig er forskjellen på husene er størrelsen og antall rom.

Fiskarhedenvillan

Nettside: fiskarhedenvillan.no
Facebook: @Fiskarhedenvillan NO

Annonse

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Ønsker du å være med i neste Heim til deg, eller har du tips til bolig-, livsstil eller interiørsaker vi kan skrive?


Ta kontakt med oss på Rana Blad Marked.


Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet

Personvernerklæring | Informasjonskapsler

Else Yksnøy Millerjord

Medierådgiver

974 76 127

else.johansen@ranablad.no


Thomas Bustnes

Medierådgiver

958 07 354

thomas.bustnes@ranablad.no

Rigmor Nygård Hansen

Adm.dir./salgssjef

957 32 224

rigmor.nygard.hansen@ranablad.no

Randi Melinda Urskog

Tekstforfatter/innholdsprodusent

970 91 072

randi.melinda.urskog@ranablad.no