Material property, Font, Rectangle
Food, Tableware, Drinkware, Orange, Table, Serveware, Yellow, Cup, Ingredient, Cuisine

Det lakker og lir …

... Og snart er jula her. Mange elsker denne årets største høytid og får gjerne julestemning allerede i oktober, mens andre er mer tradisjonelle og mener jula bør vente til adventa er over og kalenderen sier 23. desember.

Uansett hvilken kategori du tilhører er det vanskelig å ikke få julefølelsen når du går inn døra hos Hageland Lønnum. Der bugner det av juleblomster, julepynt, adventsstjerner og juletre, og alt du kan drømme om for å skape julestemning hjemme.

Mange går med planer om en liten make over i stua før det pyntes til jul. Hos Beleggsenteret kan de bidra med tips og produkter som gjør at du enkelt og greit kan friske opp møbler du allerede har; enten ved å foliere dem, behandle dem med olje, trebehandling og beis, eller spraylakkere.

Og får du behov for en avveksling i julestria, kan det være et godt alternativ å ta seg en tur i Moheia bad. Der er det på en måte sommer hele året, i alle fall med tanke på badetemperaturen. Om du vil trene, slappe av i varmebassenget, eller leke, er det noe som passer for deg.

Fiskarhedenvillan har i år presentert en ny huskolleksjon med åtte nye husmodeller. Drømmer du om nytt hus, kan det være lurt å stoppe opp ved denne saken.

Jula er ofte familietid, og denne gangen har vi med tips til vinteraktiviteter som passer for lek med barn.

Ellers finner du interiørfavoritter og en sak om julemat. Du finner hyggelige reportasjer om to stykker som koser seg litt ekstra med å pynte til jul og som deler julegleden med oss.

Vi håper du finner noe nyttig og inspirerende i boligmagasinet vårt. Har du tips eller innspill, blir vi kjempeglade hvis du tar kontakt med oss på Rana Blad Marked. Vi er alltid på leting etter folk med originale hjem, spesielle hytter eller som brenner for interiør og det å skape sin egen stil.

Ønsker du å være med i neste Heim til deg, eller har du tips til bolig-, livsstil eller interiørsaker vi kan skrive?


Ta kontakt med oss på Rana Blad Marked.


Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet

Personvernerklæring | Informasjonskapsler

Else Yksnøy Millerjord

Medierådgiver

974 76 127

else.johansen@ranablad.no


Thomas Bustnes

Medierådgiver

958 07 354

thomas.bustnes@ranablad.no

Rigmor Nygård Hansen

Adm.dir./salgssjef

957 32 224

rigmor.nygard.hansen@ranablad.no

Randi Melinda Urskog

Tekstforfatter/innholdsprodusent

970 91 072

randi.melinda.urskog@ranablad.no

Design og layout: Amedia Kreativ