Material property, Font, Rectangle
Picture frame, Houseplant, Flowerpot, Lighting, Eyewear, Plant

Årets lekreste kjøkkennyhet finner du på HTH Mo i Rana.

Årets store designnyhet – inspirert av nordisk jord

Hos HTH finner du nå designkjøkkenet Nordic Roots, i den varme jordfargen Mokka. Det har raskt blitt det nye favorittkjøkkenet til Bjørn-Åge Zakariassen.

– Det er moderne design, stilig og elegant samtidig som det gir den lune, gode følelsen du ønsker deg. En uslåelig kombinasjon, sier Bjørn-Åge som er daglig leder hos HTH Mo i Rana.

Her skiftes kjøkkenmiljøene ofte ut, slik at du kan få ny inspirasjon når du kommer inn dørene til butikken i Langneset. Nordic Roots, som er siste skudd på stammen, er inspirert av nordisk jord og skapt ut fra et ønske om å designe et mer bærekraftig kjøkken.

Smile, Window, Eyewear, Barware

Filtrene i den integrerte ventilatoren er enkle å ta ut for å rengjøre.

Her samles varme jordfarger, elegante naturmaterialer og svanemerkede skap, fronter og benkeplater. Nyheten inneholder også et bredt spekter av muligheter og lekre design­detaljer. Vakre vitrineskap hvor innsiden er lakkert i Mokka, samme farge som frontene. Elegant vinglassoppheng i samme svartoljede termo-eik som benkeplaten. De håndtaksfrie frontene gir et stilrent uttrykk. De svarte, matte hvitevarene fra AEG kompletterer det hele. Kjøkken er ikke hva det var.

– Vi tilbringer mer tid på kjøkkenet enn tidligere. Det er ofte en åpen og inviterende del av huset, et samlingspunkt for gode stunder med familie og venner.

HTH er kjøkkenspesialisten hvis visjon er å gi deg en kundeopplevelse i verdensklasse, å inspirere og realisere din kjøkkendrøm.

Benkeplaten i svartoljet termo-eik gir kjøkkenet en vakker ton-i-ton-look. En induksjonstopp med integrert ventilator gjør at du slipper å stå med ryggen til gjestene dine når du lager mat. Du trenger ikke bekymre deg for både platetopp og separat ventilator, og av den grunn er det også ofte det mest økonomiske valget.

Interior design, Property, Plant, Flowerpot, Lighting, Countertop, Orange, Wood, Architecture, Houseplant

Frontene i Nordic Roots-kjøkkenet er svanemerket og kommer i motstandsdyktig matt laminat som er lett å holde ren. En vakker vegg med vitrineskap er et unikt dekorelement som kompletterer uttrykket.

Hand, Table, Wood, Gesture, Drawer, Tableware

Praktiske løsninger med svært solide skuffer. De har tynne vegger for best mulig utnyttelse av plassen.

Høyskap med tandemuttrekk og solide hyller med antiskli gir deg full oversikt over hva du har på lager. Innmaten til skapet kan kjøpes separat, og hyllene finnes i forskjellige bredder.

– Kommer du til oss, får du profesjonell hjelp. Mange har en idé om sitt ideelle kjøkken når de kommer til oss. Dette tar vi hensyn til, men vi tegner gjerne andre forslag for å vise deg alternative løsninger. Kanskje kan vi hjelpe deg å utnytte plassen bedre? Kjøkkenet skal fungere som et praktisk arbeidsrom og det er mye å ta hensyn til. Du får hjelp til å finne hvitevarer som passer ditt behov, samt forslag til smart plassering av stikkontakter og andre praktiske løsninger.

Det beste er å oppleve kjøkkenet før du bestemmer deg. Kjenne på overflatene, føle på atmosfæren. Hos din lokale HTH-butikk her på Helgeland får du den rette kjøkkenfølelsen.

Kitchen sink, Interior design, Plumbing fixture, Tap, Property, Cabinetry, Countertop, Line
Interior design, Cabinetry, Property, Furniture, Countertop, Drawer, Wood, Kitchen, Flooring, Floor

I tillegg til et stort utvalg kjøkken tilbyr HTH Mo i Rana også bad, vaskerom og garderobeløsninger. Bla for å se mer av det.

HTH Mo i Rana

Hjemmeside: hth.no
Facebook: @hthmoirana

Material property, Font

Her kan du lese tidligere utgaver av Heim til deg

Ønsker du å være med i neste Heim til deg, eller har du tips til bolig-, livsstil eller interiørsaker vi kan skrive?

Ta kontakt med oss!

Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet

Personvernerklæring | Informasjonskapsler

Else Yksnøy Millerjord

Key Account Manager

974 76 127

[email protected]

Thomas Bustnes

Key Account Manager

958 07 354

[email protected]

Randi Melinda Urskog

Innholdsprodusent

970 91 072

[email protected]

Design og layout: Amedia Kreativ