Natural environment, Atmosphere, Sky, Aurora, Light, World, Building, Green, Tree

annonsørinnhold fra

Sleeve, Jersey, Font

For deg som elsker vinter - og varme

Nordlysbad er Helgelands egen forhandler av utendørs spa- og massasjebad. Nå har de utvidet sitt tilbud med et helt magisk helårsbad fra de kalde, finske skogene, og en utrolig effektiv infrarød varmeovn.

– Som en av to PRO-forhandlere i Norge er vi glade for å kunne tilby Rexener sine produkter. Dette utendørsbadet er utrolig enkelt å bruke. Her kan vannet stå i hele tiden. Når du ønsker å bruke badet er det er bare å trykke på knappen, så har du det varmt og behagelig innen 1-2 timer. Stampen er laget spesielt for et kaldt klima og kan brukes hele året, forteller Morten Åsland på Nordlysbad.  

Nordisk idyll

Badestampen er håndlaget i Finland, med en treramme av nordisk villgran. Fargene på byggematerialene er inspirert av det idylliske nordiske, av hvit snø og svart granittstein. I tillegg til å være et visuelt vakkert produkt som gir en luksuriøs følelse, kommer badestampene fra Rexener med en helt ny og revolusjonerende teknologi.

– Det er som å selge en elbil for aller første gang, bare at den har 100 mil rekkevidde, sier Morten.


"

Det er som å selge en elbil for aller første gang – med 100 mil rekkeviddeBadet varmes opp med en vannvarmer som går på diesel eller biodiesel. Det er ikke behov for egen strømkurs da vannvarmeren bruker en ubetydelig mengde strøm. Det holder med solcellepanel eller en batteripakke.

– Det er derfor den perfekte løsningen for deg som har hytte uten innlagt strøm. Du trenger heller ikke innlagt vann, da vannet kan pumpes opp fra et innsjø eller fra havet dersom det er behov for det. Vannet kan stå i stampen i månedsvis og holder utrolig godt på varmen. Vannvarmeren kan også brukes til å varme opp basseng.Morten Åsland og Camilla Krogseth Uren på Nordlysbad har blitt PRO-forhandlere av Rexener badestamper og Airrex infravarmere.

Infrarød varme

Fra Rex Nordic kommer også en annen nyhet som Nordlysbad har blitt forhandler av.

– Airrex infrarøde varmer har en helt rå kraft, og varmer opp alt fra hytta, garasjen og verandaen til haller, lagerbygg og store industrihaller. Vi bruker en slik her i lokalene, og den varmer lett opp hele vårt showroom og lageret vårt på til sammen 280 m2. Varmen spres jevnt og det er ikke behov for en separat vifte. Den kan styres gjennom WiFi eller 4G ved hjelp av en app, og sist men ikke minst er den svært kostnadsbesparende.

Textile, Sleeve

Som et supplement til Rexener badestamp fører Nordlysbad eksklusive produkter fra Luin Living. Disse bringer spa-følelsen hjem til deg.

Infravarmeren drives av diesel eller biodiesel. For deg som er bekymret for forurensing og utslipp av klimagasser, er det beroligende å vite at både i Airrex infravarmer og i vannvarmeren til badestampen skjer en fullstendig forbrenning, noe som gjør at det ikke dannes farlige utslipp. Når det gjelder det effektive rensesystemet i badet, består det av klorfrie kjemikalier som ikke skader naturen. Vannet kan derfor slippes ut igjen dit det kom fra.

Er du nysgjerrig på produktene fra Rex Nordic, er det bare ta kontakt med Nordlysbad eller stikke innom lokalene i Tverråneset. Utendørsbadet fra Rexener kan leveres nærmest på dagen om du bestemmer deg for å berike livet ditt med en unik spa-opplevelse. Stemningen i showroomet og kunnskapen og servicen du får fra Morten og Camilla er det ihvertfall ingenting å si på.

Velkommen til Nordlysbad!Automotive design

FORDELER

Airrex infravarmer

  • Lavt forbruk

  • Avtrekksrør ikke nødvendig

  • Ingen vifte - ikke støv

  • Termostatstyrt (0-40 grader)

  • Ingen fast montering

  • Stillegående, kun 48 DB

  • WiFi/4G-tilkobling (kan også brukes uten WiFi)

  • Automatisk omstart etter strømbrudd

  • Gode sikkerhetssystemer
Wood, Floor, Building, Wall
Automotive design, Flooring, Floor
Living room, Interior design, Plant, Table, Furniture, Property, Comfort, Lighting, Couch, Shade

Tilbyr utendørs massasjebad, motstrømsbasseng, Rexener badestamper og Airrex infravarmere, samt alt av tilbehør.

Nettside

Facebook


FAKTABOKS

Nordlysbad