Marius Henriksen (tv) og Aleksander Edvardsen (th) fra Stenderverket er meget fornøyd med utvalget og kvaliteten på produktene fra Milwaukee.

Verktøyet proffene velger privat

Hos Byggtorget Gruben leverer de fullsortiment av et verktøy som er så bra at proffene bruker det hjemme.

Milwaukee er et amerikansk merke som siden 1924 har vokst seg størst i USA. Oppskriften er proff-kvalitet, et enormt utvalg og en rekke smarte løsninger. Stikkordene er teknologi, brukervennlige løsninger og innovasjon.

Noen eksempler:

Teknologi: Laster du ned Milwaukee-appen kan alt verktøyet kan både styres og spores via en enkel app. Det gir en ekstra forsikring hvis noen stjeler verktøyet ditt. Og det gjør at du kan fjernstyre bruken av for eksempel et isbor.

Brukervennlig: Har du ett batteri – så passer det til det meste av verktøyet. Både i 12 volt og 18 volt-serien. Det gjelder alt fra arbeidslamper til luftkompressorer til ulike sager. Da trenger man ikke kjøpe batterier til alle verktøyene.

Innovativ: En ekte håndverker tilbringer mange timer utendørs. I nordnorsk klima kan det være en kald fornøyelse. En av bestselgerne til Milwaukee på Rana er en genser med innebygd varme. Selvsagt med oppladbare batterier.

Ruben Andersen har mange proffkunder som foretrekker Milwaukee

Automotive design, Motor vehicle, Product, Orange

– Fordelene er veldig mange med Milwaukee-verktøyet. Men det aller sterkeste argumentet for å velge det, er rett og slett andelen av håndverkere som også kjøper det inn til sin private verktøykasse. Det handler om to ting. Både at det er svært brukervennlig. Men også at det varer i årevis. Du bruker mange år på å slite ut et verktøy fra Milwaukee, sier daglig leder Torbjørn Gruben.

Han får besøk fra elektrikere, snekkere, rørleggere og en lang rekke av Ranas mange industribedrifter på jakt etter Milwaukee-verktøy.

– For rørleggere virker det rett og slett som om det er det eneste alternativet, sier han. I tillegg til kvaliteten, er det tilgjengeligheten som gjør at så mange velger det amerikanske kvalitetsmerket.

– Vi har et veldig bra utvalg. Og vi har mye på lager til enhver tid. Det betyr mye for kundene våre å kunne få levert verktøyet på dagen, sier han.

Fakta om Milwaukee

  • Amerikansk verktøyprodusent etablert i 1924 i utenfor den amerikanske byen Milwaukee i staten Wisconsin.
  • Selskapet har i dag det meste av sin produksjon i byen Brookfield rett utenfor Milwaukee. Totalt er det 5.500 ansatte i selskapet. Selskapet ble i 2016 anerkjent som USA største leverandør av kjedeløst elektroverktøy.

Byggtorget Gruben

Byggtorget Gruben ligger på Myra. Er kjent for godt utvalg, kompetente medarbeidere og rause åpningstider.


Byggtorget består av over 100 byggvarehus fordelt over hele Norge. Bedriftene er lokalt eid, men samlet i en kjede for å sikre gode innkjøpsavtaler og deling av kompetanse på tvers av byggvarehusene.


Hjemmeside:  byggtorget.no

Facebook: Byggtorget

Annonse

Ønsker du å være med i neste Raillemax, eller har du tips til saker vi kan skrive?

Ta kontakt med oss på Rana Blad Marked.

Innhold: Rana Blad Marked

Design og layout: Amedia Kreativ

Avisens journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet

Personvernerklæring | Informasjonskapsler