Eye glass accessory, Vision care, Glasses, Chin, Goggles, Eyebrow, Sunglasses, White, Eyewear, Jaw

Smittende spilleglede

Når denne trioen sparker i gang vil musikken appellere til både hjerte og hjerne, og kanskje resten av kroppen med det samme. Det er spontan musikk med klare røtter i diverse former for jazz, blues og improv, alltid ny, uforutsigbar og foruroligende funky.

Dr. Bekken trio

Pris kr 300,- / 350,-

LØRDAG 15. okt | kl 21.30

Teaterkafeen, Nordland Teater

Pianisten Tor Einar Bekken har vært en stayer i det norske blues- og jazzmiljøet siden slutten av 1980-tallet. Han har utgitt over femti innspillinger i eget navn, deltatt på Spellemannvinnende utgivelser med andre artister, blitt nominert til Spellemann sjøl, mottatt Notodden Bluesfestivals hederspris, spilt på alt som finnes av store festivaler i Norge, turnert i Europa med New Orleanslegender som Marva Wright, Benny Turner og Eddie Bo, jamma på scenen med Allen Toussaint, og opptrådt i Royal Albert Hall. I tillegg er han førsteamanuensis i musikk på NTNU, og jobber stadig med å sette seg inn i alle slags musikalske genre.

Med seg i trioen har doktoren trommeslager Dag Kittilsen, som har vært en stø rytmisk makker i over tretti år. Kittilsen har en lang og mangfoldig virksomhet bak seg, med stor variasjon i uttrykket. Sist, men ikke minst, finner vi bassist Erlend Smalås, som har gjort alt fra teatermusikk, barnemusikk og jazz, til TV-opptredener og studiojobbing. Smalås har vunnet Spellemann med Rasmus og Verdens Beste Band og vært en gjenganger i orkestergrava på Trøndelag Teater. Han er en sprudlende, lydhør og improviserende bassist av høyeste rang. Plata In fonk we trust kom ut i 2020 på Blue Mood / Grappa.

Bandmedlemmer:

Tor Einar Bekken – piano

Dag Kittilsen – trommer

Erlend Smalås – bass

Annonse

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Tableware, Table, Font
Font

Magasinlayout: Amedia Kreativ