Foto: Anders Lea Karlskås - KSTUDIOS

Jazz, soul and a whole lot of gospel

England Brooks fra Bodø og Sigrid Brennhaug fra Hemnesberget har på hver sin kant gjort stor suksess, og lenge har de drømt om å gjøre en konsert sammen. Nå slår de til med en energifylt konsert i Mo kirke med jazz, soul og en god dose gospel. En unik konsert du ikke vil gå glipp av!

England Brooks og Sigrid Brennhaug

Pris kr 300,- / 350,-

LØRDAG 15. okt | kl 16:00–17:00

Mo kirke

England Brooks:

England Brooks er født og oppvokst i Los Angeles, California og gjorde Bodø til sitt nye hjemsted og Norge til sitt hjemland tidlig på 2000-tallet.

Med sin oppvekst i Los Angeles på 60- og 70-tallet lærte hun seg tidlig å få feeling for musikken gjennom soulfylte gudstjenester og konserter. Hun har med sin dype og sjelfulle stemme begeistret fans, og skapt mange spesielle konsertøyeblikk med sin evne til å formidle og kommunisere med publikum.

I voksen alder har hun en lang og innholdsrik musikkarriere bak seg. I 2015 med opptredener på TV2s "The Voice" og NRKs  "Beat for Beat".

Public address system, Guitar accessory, Music artist, Performing arts, Audio equipment, Microphone, Musician

Sigrid Brennhaug:

Sigrid Brennhaug har i flere tiår vært ansett som en av landets flotteste vokalister og en av de mest kjente og respekterte musikere i det nordnorske jazzmiljøet. Hennes varme og inderlige stemme gir varige inntrykk på våre nordnorske sjeler. Hun er en mester i å fortelle historier vi kjenner oss igjen i, og behersker ulike musikalske sjangere med en unik innlevelse.

Med seg på laget har de topp musikere:

Roger Johansen – trommer

Tor-Petter Aanes – tangenter

Christo Stangness – kontrabass

Annonse

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Wheel, Tire
World, Font

Magasinlayout: Amedia Kreativ