Dress shirt, Smile, Sleeve, Gesture, Collar

Hele Norges Halvdan

En konsert om livet og kjærligheten – med en klype nordnorsk humor.

Åpningskonsert Halvdan Sivertsen med Båsmokoret

Pris Sal 1: 550,- / 600,-
Sal 2: 450,- / 500,-

ONSDAG 12. okt | kl 20.00

Meyergården Spektrum

Vi garanterer en konsert med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

Etter et halvt århundre som artist, har hele Norges Halvdan Sivertsen fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockemiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 årene. I 2020 ble han innlemmet i Rockheim Hall of Fame for sitt bidrag til den norske populærmusikken. I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss.

På Smeltedigelen har han med seg Båsmokoret under ledelse av Tor-Petter Aanes, på en del av låtene.

Annonse

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Musical instrument, Light, World, Drum, Font, Entertainment, Leisure

Magasinlayout: Amedia Kreativ