Foto: Julia Marie Naglestad

Trollbindende og kompromissløst

Dette er musikk som skal få deg til å strekke henda i været og glise fra øre til øre, eventuelt smile i skjegget, mens du nipper til en kald øl og føler at livet er på sitt beste, lover bandet.

Hedvig Mollestad trio

Pris kr 300,- / 350,-

FREDAG 14. okt | kl 22.30

Hovedscenen, Nordland Teater

Om hjertet ditt ligger nært det jazzy og frie eller om du foretrekker den tunge beaten og den pumpende bassen, har bandet blitt en live-favoritt. De har spilt på alt fra skitne små buler rundt i verden, til de store, classy konsertsalene og jazzfestivalene.

Trioen har varmet opp for John McLaughlin på London Jazzfestival og spilt på store musikkfestivaler i Europa og Amerika. Sjangermessig er Hedvig Mollestad Trio vanskelig å plassere, og kritikerne har prøvd å finne passende beskrivelser for den trollbindende, kompromissløse og rett i mellomgølvet- musikken trioen spiller. Et sted mellom jazz og rock, enes de i alle fall om.

«Tøffere blir det ikke! HM3 nærmer seg rockens flytende magmakjerne.»

Mode Steinkjer, Dagsavisen om plata «Smells funny»

Bandet ble startet i 2009 etter at Mollestad ble «årets unge jazztalent » under Moldejazz og trioen ble signert til Rune Grammofon påfølgende år. I årene siden da har de gitt ut sju plater, den siste Smells funny kom i 2021 og fikk strålende kritikk fra både norsk og internasjonal presse.

I år har bandet spilt på scener og festivaler i hele Europa og høstet strålende kritikk. Under Smeltedigelen kan du oppleve bandet på Nordland teater.

Annonse

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Sleeve, Comfort, Font, Eyewear
Product, News, Font, Comfort

Magasinlayout: Amedia Kreativ