Plant, Smile, Tree, Gesture, Grass, Leisure

Hovedsponsor til Smeltedigelen

I oktober arrangeres den lokale musikkfestivalen Smeltedigelen. Den har etter nesten 20 år etablert seg som en tradisjon som samler folket til byen, og har også fostret et godt samarbeid med SpareBank 1 Helgeland som hovedsponsor.

Denne støtten sikrer at festivalen kan bestå og får utvikle seg, noe banken er veldig fornøyd med å hjelpe til med. De gir i all hovedsak en pengestøtte som ikke kan avsløres, og litt profilartikler.

– Smeltedigelen bidrar til mer liv i byen. De skaper et tilbud for alle, alt fra ungdommer til eldre, sier Rolf Einar Jensen som er banksjef i Mo i Rana.

Rolf Einar trekker fram forestillingen Flere Farger, som belyser temaene mangfold og bærekraft, tema som banken bryr seg mye om.

– Vi er opptatte av at når Mo vokser så er det mange ønsker som skal dekkes, med tilflyttere fra hele verden. Å sikre både nasjonale og internasjonale artister er viktig da.

– Her får alle muligheten til å oppleve noe de liker. Smeltedigelen er en proff aktør og kan sakene sine, så vi har full tillit til hvor vi legger pengene våre, sier Rolf Einar.

Verdiskaping i form av kultur er en viktig del av en by i vekst, og sponsoravtaler og gavetildelinger som dette er med på å legge til rette for det. På denne måten kan man sørge for å tilfredsstille boende og tilflyttere.

– Det er fint å være en del av en slik stor samarbeidsavtale. Vi er jo med i en medvind nå, det er mange store internasjonale aktører som ser mot Helgeland for etablering. Det er en region med store naturressurser, påpeker Rolf Einar.

Med det følger et naturlig fokus på bærekraft, noe som er forenelig med Smeltedigelens fokus.

– Vi er veldig opptatt av at samarbeidspartneren vår både opptrer og driver bærekraftig, det er viktig at de er bevisste i sine valg, sier Jensen. Utover det har de full tiltro til Smeltedigelen som en proff aktør som syr sammen noe bra.

– Grunntanken i alle våre tildelinger er at prosjekter skal favne bredt og øke bolyst og trivsel på Mo, og Smeltedigelen tar absolutt sin rolle, bekrefter Jensen. Samarbeidet bidrar altså både til vekst mellom partnere og for byen generelt.

– Skal du på festivalen?

– JA!

Annonse

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Magasinlayout: Amedia Kreativ