Performing arts, Arm, Leg, Dance, Thigh, Entertainment

Sirkusskole

Åpen sirkusskole 11:00–12:00
Små barn med foreldre
Gratis

Kom på drop in Sirkusskole for barn i alle aldre. Her har du muligheten til å prøve ut forskjellige sirkusdisipliner. Alt fra å sjonglere med tre baller, kaste en diabolo høyt oppe i lufta (og ta imot!), snurre en rokkering rundt magen og kneet eller oppdage en ny hobby som tallerkenspinning og flowersticks. Prøv det ut i fem minutter eller en time, du bestemmer. Det vil være en sirkuslærer til stede for veiledning, men foreldrene har her hovedansvaret for barna.

Sirkusskole 13:00–14:00
Alder 7–11 år
Billetter kr 50,-

Dette kurset passer for deg som er nysgjerrig på sirkus og har lyst til å prøve ut litt forskjellige ting innen sirkus. Vi blir en gruppe på maks 20 stykker som har en time til å lære mest mulig på kortest mulig tid. Vi vil fokusere på sirkuslek, samt disipliner som vimpel, sirkusslør, flowersticks og rokkering.

Sirkusskole 15:00–16:00
Alder 12–16 år
Billetter kr 50,-

Dette kurset passer for deg som er nysgjerrig på sirkus og har lyst til å prøve litt forskjellig ting innen sirkus. Vi blir en gruppe på maks 20 stykker som har en time til å lære mest mulig på kortest mulig tid. Dere vil lære ting som ballsjonglering, flowersticks, rokkering og muligens diabolo.

Smeltedigelen UNG

Sirkusskole

Lørdag 15. okt

Auditoriet Rana museum

Annonse

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Mode of transport, Automotive design, Motor vehicle, Wheel, Car, Tire, Hood
Automotive design, Motor vehicle, Alloy wheel, Tire, Car

Magasinlayout: Amedia Kreativ