Chris Holsten

Fredag | 19:15

Det er på scenen multitalentet Chris Holsten trives aller best, og gjennom det siste halvannet året har han virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist og låtskriver han er. Og den spilleglade artisten og hans musikere er klare til å ta hele Revelen med på festen i august.

Etter å ha deltatt i TV2-suksessen «Hver gang vi møtes», begynte Chris Holsten å synge på morsmålet, noe som virkelig åpnet hjertene til det norske folk. «Hvis verden», sammen med Frida Ånnevik ble en treffende og rørende stemningsrapport for koronaåret 2020, og endte opp med å bli stemt frem som Årets låt under Spellemannprisen. Året etter ble Holsten kåret til Årets artist på P3 Gull, i tillegg til at han hentet hjem prisen for Årets låt for «Smilet i ditt eget speil».

Legg til låter som «Bare når det regner», «Bak en fasade», og den nyeste «Høyt over havet» har toppet listene her til lands, og til høsten skal han innta Oslo Spektrum. Men før det, ar du altså muligheten til å oppleve ham på festivalen vår!

Varm opp med noen låter

Magasinlayout: Amedia Kreativ