Combos

Fredag | 00:50

Combos har siden pangstarten for et par år siden gjort seg bemerket som lovende nykommer på den norske musikkscenen. De har høstet lovord og skyhøye terningkast i Aftenposten, Klassekampen, Dagsavisen og Adresseavisen for både debutalbumet Steelo (2020) og ikke minst for sine energiske konserter.

Bandet debuterte med et brak under Trondheim Calling i 2019, og spilte for smekkfulle hus, to kvelder på rad. Bookingavtale og spillejobb på Pstereofestivalen samme år var et faktum idet bandet tørket svetten etter sin første konsert noensinne.

Combos har vist seg de høye forventningene verdig, og kunne smykke seg med forhåndsfavoritt-stempel og nominasjon til den prestisjetunge prisen “Årets Stjerneskudd” under by:Larm 2020. Bandet spilte både på Blå og på John Dee, der konserten på Blå var i regi av Øyafestivalen. Her hadde Øya selv håndplukket artistene de hadde mest tro på det kommende året - og Combos var én av kun tre norske acts.

Samme år fulgte de også opp Trondheim Calling-suksessen, med en konsert i Olavshallen som ga bandet terningkast 6 i Adresseavisen - og der kulturjournalisten omtalte Combos som “et komplett sonisk monster”.

Med minneverdige opptredener, blant annet som oppvarmingsband for The Good The Bad and The Zugly på et utsolgt Rockefeller, har Combos bemerket seg som et solid og originalt liveband.

Varm opp med noen låter

Magasinlayout: Amedia Kreativ