Denne glade gjengen sørger for perfekt temperatur og topp stemning. Fra v. foran: Asbjørn Lauvdahl, Jonas Brendmo Karlsen og Rudi Myrheim. Bak: Kristoffer Guttormsen.

Gir deg den perfekte temperaturen:

– Det er en fantastisk arbeidsplass

Riktig temperatur er i mange sammenhenger viktig, ofte helt avgjørende og noen ganger helt kritisk. De fire arbeidskollegene i PTGs avdeling i Mo i Rana jobber hver dag med alt fra å holde våre felles matressurser ferske, til å gi deg en behagelig temperatur i din egen stue.

– Vi tilbyr kjøle- og frysesystemer, air condition samt levering, montering, service og vedlikehold av varmepumper. En arbeidsdag hos oss er svært variert. Personlig jobber jeg med dette fordi det er et interessant og bredt fag, og jeg er innom mange fagområder i løpet av en dag, sier Kristoffer Guttormsen.

Siden 1. januar 2020 har han vært avdelingsleder hos PTG i Rana.

– Det er godt å ha et stort konsern i ryggen, alle våre ansatte kurses og vi har gode muligheter til videreutvikling av den enkelte.

Kristoffer setter pris på å få jobbe med mennesker, både på arbeidsplassen og ute hos kunder.

– Jeg ønsker å ha mest mulig kontakt med kundene våre, for å bygge relasjoner og sammen komme fram til gode løsninger. Det er noe jeg virkelig trives med.

Automotive carrying rack, Mode of transport, Motor vehicle, Face, Car, Smile, Hood

Avdelingsleder Kristoffer Guttormsen bruker mye tid i bilen. Alle de fire ansatte har egen bil med alt de trenger av utstyr.

Lokal bedrift

PTG er en lokal bedrift, noe som kommer kunden til gode. Varmepumper og deler er lagervare, slik at du slipper å vente på levering. Du har én lokal person å forholde deg til, og kan stikke innom eller ta direkte kontakt når du trenger det. PTG er de eneste på Helgeland som tilbyr Daikin – varmepumper med høy varmekapasitet og god brukervennlighet som også er stillegående og har markedets minste innedeler.

For deg som har planer om å bli den heldige eier av en strømbesparende og effektiv varmepumpe, er det stor sannsynlighet for at din lokale kontaktperson er Jonas Brendmo Karlsen. Han er siste skudd på stammen hos PTG i Rana.

– Det er en spennende jobb. Godt arbeidsmiljø, trivelige folk og jeg er glad for at jeg får være ute hos kundene. Jeg har jobbet med service i over ti år, så det er noe jeg kan og noe jeg trives godt med, sier Jonas med et glis – før han påstår at det er topp stemning hver eneste dag og ikke noe som heter blåmandag på PTG.

Rudi Myrheim har full kontroll mens han løfter flasker med CO2 ut av bilen.

Utlært blir man heller aldri, selv ikke Asbjørn Lauvdahl som har vært i bransjen siden 2006, da hos Kjøleservice Helgeland som ble integrert i PTG for 2,5 år siden.

– Jeg lærer noe nytt hele tia. Alle dager her er forskjellige. En dag er jeg oppe i en kran i industriparken, en annen jobber jeg med å reparere klimaanlegget i en bil eller et kjøleaggregat i en privat bolig. Nå har jeg nettopp vært hos en kunde hvor jeg flyttet varmepumpa til et annet sted for bedre brukeropplevelse, forteller Asbjørn som blir betegnet som “syvende far i huset” av sin leder.

Når Rudi Myrheim kommer, er staben komplett. Han holder på å flytte noen beholdere med CO2 ut av bilen.

– Hva jeg jobber med? Åh, det er så mye! Jeg er som en potet. Er kjøletekniker slik som de andre her og driver mye med montering, samt feilsøking på små og store kjøleanlegg. Det beste med jobben er variasjonen og det gode arbeidsmiljøet, smiler han.

Rudi, Jonas, Asbjørn og Kristoffer hos PTG inviterer deg til en uforpliktende prat, gratis befaring, fagkunnskap og god stemning enten du trenger å holde hodet kaldt, hjertet varmt eller begge deler.

Vehicle registration plate, Automotive lighting, Car, Tire, Wheel, Van

Å være på farten og ute blant folk er noe Jonas Brendmo Karlsen trives godt med.

Fakta

PTG – Perfect Temperature Group er resultatet av integrasjon mellom selskapene Kuldeteknisk, FrioNordica, Kjøleservice Helgeland og Multi Kulde (Bodø). PTG bidrar til redusert energiforbruk og økt lønnsomhet innen markedene marine, industri, kommersiell (dagligvare) og klima.

PTGs verdier er:

  • Kundefokusert
  • Bærekraftig
  • Nyskapende
  • Dedikert
  • Solid

Les mer

Hjemmeside
Facebook

Asbjørn Lauvdahl har montert mange varmepumper i løpet av de 16 årene han har vært i bransjen.

Magasinlayout: Amedia Kreativ