Annonsørinnhold i samarbeid med Sentrum Auto AS

Hva er dette?

 
 

-Bilen bremset før jeg rakk å reagere

Da Gerd Lillealter og Lars Eilertsen hadde behov for ny bil, var det en selvfølge for dem å spørre Daniel Kristensen og de andre på Sentrum Auto om råd.

Annonsørinnhold i samarbeid med Sentrum Auto AS

Under sitt siste bilkjøp falt paret for en splitter ny Ford KUGA, med kraftig 180 hk dieselmotor og automatgir.

Sentrum Auto AS

- Den er utstyrt med alt Daniel mener man har bruk for, sier Lars.

- Oppvarma frontrute, sier Gerd.

- Og varme i rattet, skyter Lars inn.  

Paret er opptatt av sikkerhet og komfort, og er ofte ute på lange turer. De forteller at bilen er proppet med tekniske finesser, noen av dem har de ikke skjønt omfanget av før situasjonen plutselig oppsto.

Automatisk brems

- Dette skjedde for mange måneder siden, men følelsen sitter fortsatt i. Vi er ute og kjører. Vår datter sitter i passasjersetet og min mann bak. På den svingete veien kommer plutselig en svær trailer, som den første i en rekke av flere, i høy fart mot oss. Den kutter svingen, og før jeg rekker å reagere har bilen vår oppfattet faren og bremser automatisk. Nanosekunder etterpå står jeg selv på bremsen, og rekker å svinge unna. Det er berg på den ene siden, stup på den andre og jeg ligger like inntil autovernet, forteller Gerd. Hun er tydelig preget av hendelsen. 

- Det var skikkelig ubehagelig. Helt jæklig, beskriver hun. 

Vi er opptatt av å skape trygghet hos kunden

Daniel Kristensen, Sentrum Auto

Foruten automatisk brems har bilen til Lars og Gerd blant annet adaptiv cruisekontroll som tilpasser seg farten til bilen foran, skiltleser, langlys som dimmer seg selv og vibrasjon i rattet når du nærmer deg hvitstripa. 

I tillegg til funksjoner som kan redde liv, har Kuga også behagelige finesser. 

- Når jeg har vært på nattskift, stiller jeg bilen inn på automatisk oppvarming, slik at jeg kan sette meg inn i en varm bil når jeg skal hjem. Det er også godt med en såpass høy bil som jeg faktisk kan sette meg inn i, og ikke ned i, forteller Gerd.

Fornøyde: Fra venstre Lars Eilertsen, Daniel Kristensen, Steinar Skåren og Gerd Lillealter i den nye Ford Kuga.

Begge to er svært fornøyd med bilvalget og mener de har skaffet seg en flott og sikker bil, tilpasset sitt behov. I tillegg har de en Ford Fiesta til bykjøring og korte turer. En matpakkebil, som de selv kaller den. 

- Den er lettere å parkere i byen, sier Lars. 

Mange avgjørelser som må tas

Daniel hos Sentrum Auto mener forbrukere i dag blir overøst av artikler om hvilken bil de burde kjøpe. 

- Forskjellige påstander om hva du burde og ikke burde kjøpe skaper usikkerhet i markedet. Vi vil hjelpe kunden å finne bilen som passer akkurat deres behov, ikke det behovet media har skapt. Det er mange små avgjørelser i samme avgjørelse som skal tas når man skal investere i en ny bil, og vi er opptatt av å skape trygghet hos kunden, sier Daniel.

Gerd og Lars er strålende fornøyd med kundebehandlingen hos Sentrum Auto. 

- Det er som å komme hjem. Vi kan spørre om hva som helst og får hjelp med en gang. De er alltid blide selv om jeg kommer med teite kjerringspørsmål, sier Gerd. 

 
Del artikkelen på Facebook