Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Dette er kjøkkentrendene for 2017

Kjøkkendesigner Maria hos XL-Bygg Bernhard Olsen designer ditt nye smarte og funksjonelle kjøkken.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Torsdag 9. mars åpner XL-Bygg sin nye kjøkken-, bad- og garderobeavdeling. De har oppdatert med nye trender, farger og løsninger. En fullstendig utskifting slik som i år gjøres kun vært 7. år, så ikke gå glipp av dette. 

I tillegg sparer du tid og rygg ved å integrere hvitevarene i øyehøyde, i stedet for nede ved gulvet.

Kjøkkendesigner Maria Edvardsen, XL-Bygg

Et smart kjøkken

Har du noen gang hatt en venn på besøk som sparket i skapet til søppelet for så å si; «Det er sant, her må man åpne selv.» Da var du vitne til en teknologiutvikling på kjøkkenet som er kommet inn i mange norske hjem de siste årene. Elektriske skuffeåpnere på kildesorteringsskuffen er veldig hendig når du har hendene fulle og ikke vil grise til kjøkkenskuffen. Dette er en av flere smarte løsninger som er kommet inn i det moderne kjøkkenet.

– Smarte løsninger som avfallsstasjoner, touchfunksjon på skuffer og skap, kjølehyller kontra store kjøleskap, er bare noen eksempler på hvordan du kan gjøre kjøkkenet til en bedre arbeidsplass. I tillegg sparer du tid og rygg ved å integrere hvitevarene i øyehøyde, i stedet for nede ved gulvet, forteller kjøkkendesigner Maria Edvardsen i XL-Bygg.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Maria Edvardsen ved XL-Bygg designer kjøkken som er stilige og funksjonelle, og som fungerer som et samlingspunkt i en hektisk hverdag.

Trender i 2017

Det stilrene, lekre kjøkkenet er fortsatt in, og kommer ofte som en åpen løsning med stor kjøkkenøy, synlige ventilatorer, og benkeplater i naturmaterialer som eik eller stein. 2017 handler om jevne linjer og slette fronter. Gripelister eller touchfronter gir en stilren «look». Fargemessig går det an å gjøre mye annet enn standard hvitt mener kjøkkendesigneren.

– For de som vil kjøre «safe» kan heller være litt gærne på vegger og tapet, sier Maria som ser frem til å få fargeeksperter fra Jotun innom butikken på torsdag for å gi deg de beste tipsene innen fargevalg og trender. Jotun er XL-Byggs nye leverandør på maling. 

De som vil kjøre «safe» kan heller være litt gærne på vegger og tapet.

Kjøkkendesigner Maria Edvardsen, XL-Bygg

Sosialt samlingspunkt

– Én ting er sikkert, at for å finne drømmekjøkkenet er det mer enn bare et stilig design som skal til. Kjøkkenet som samlingspunkt skal matche din livsstil og hverdag, mener Maria. 

Nettopp derfor har XL-Bygg invitert flere leverandører som vil være til stedet under Interiørdagen. De bistår gjerne i planleggingen av ditt nye kjøkken eller bad. Kom og hils på Nygård Trevarefabrikk, leverandør av kjøkken og bad, Røros Metall, leverandør av ventilatorer til kjøkken og HAFA bad, leverandør av baderomsinnredning.

Velkommen til XL-Bygg Bernhard Olsen torsdag 9. mars mellom kl. 12-19. De som besøker XL-Bygg under Interiørdagen kan være med i trekningen om å vinne maling til en verdi av 3.000 kroner, 40 prosent rabatt på valgfritt kjøkken eller 40 prosent rabatt på en valgfri baderomsinnredning.

 

 

 

 

 

Del artikkelen på Facebook