Annonsørinnhold fra Obs

Hva er dette?

Kenneth Bakksjø (f.v.), Gerd Halle, Jonny Øverheim, Thomas Krogh og Eli Ann Johansen på Obs er klare til å hjelpe deg med julehandelen.
Kenneth Bakksjø (f.v.), Gerd Halle, Jonny Øverheim, Thomas Krogh og Eli Ann Johansen på Obs er klare til å hjelpe deg med julehandelen. Foto: Randi Melinda Urskog

Gjør unna julehandelen på Obs i Black Week

Black Week står for døren, og gjengen på handelsparken i Svortdalen jobber på spreng for å kunne tilby deg det de er best på: de gode tilbudene og et meget stort utvalg av varer innen alle kategorier.

Annonsørinnhold fra

Mandag 25. november braker julehandelen løs for alvor på Obs. Da starter Black Week, og uka før styrkes bemanningen for å få alt på plass i tide.

Vi er vant til kampanjer, men denne er ekstra stor. Det må planlegges godt, sier Thomas Krogh som er avdelingsleder for elektronikkdelen av butikken.

Knalltilbud i alle avdelinger

Elektronikk er en av kategoriene hvor du kommer til å finne gode tilbud under Black Week og på Black Friday. Ellers vil du også finne knalltilbud innenfor dagligvarer, kjøkkenutstyr, sport og fritid, leketøy og underholdningsartikler.

Følg med på Black Week-tilbudene i nettbutikken her
.

Under Black Week finner du gode tilbud i alle avdelinger. OIe Morten Einhaug er en av dem som hjelper deg med sport- og fritidsutstyr.

- Her kan du ta alle julegavene i en smell, inkludert julematen. Hvis du vil, smiler Gerd Halle. Hun er avdelingsleder for alt innen bolig og sport.

Og hvordan får de egentlig plass til alle de ekstra varene?

- Det er litt kaotisk her mens vi holder på med forberedelsene, men vi vet at det går bra til slutt. Det krever litt rydding, både i butikken og i hodet. Vi må lage plass til alt i forkant, da det kommer flere trailere med varer for hver avdeling. Torgene bygges litt høyere enn vanlig, forteller Gerd.

Matilde Thomassen er en av dem som skaper julestemning på Obs.

Tenk stort, handle smart

Er du flink til å planlegge kan du handle bli både kjapt, enkelt og billig under Black Week. Med “klikk og hent” kan du starte handelen i sofaen hjemme. På nettsidene til Obs kan du finne varene du vil ha, betale, og så hente dem når det passer deg. Du får tekstmelding når varene er klare til henting.

Ny i gamet? Sunniva Krogh hjelper deg gjerne igang med ShopExpress.

Når du handler på Obs slipper du å tenke på parkeringsavgift eller trange parkeringshus. Det er god plass og gratis parkering utenfor senteret. Vel inne kan ShopExpress gjøre opplevelsen lett som en lek. Du registrerer varene dine selv mens du handler, og legger dem i Obs sine egne poser som er laget for sortering av varer i handlevognen. Slik blir jobben mye enklere, også når du kommer hjem.

- Her kan du ta alle julegavene i en smell, inkludert julematen. Hvis du vil.

Tenk stort og handle smart er fokuset hos Obs hele året, men Black Week er ekstra stort og ekstra smart, og Black Friday 29. november er toppen på kransekaka. Denne dagen ordner Obs med frokosten slik at du kan konsentrere deg om å finne de beste tilbudene.

Oddmar Sletten er en av dem som benytter seg av de gode tilbudene på Obs. - Og så er jo Gerd her da, smiler han.

- Black Friday åpner vi kl. 7, og serverer en god norsk frokost med matvarer fra vårt butikksortiment, helt fram til kl. 9:30. I tillegg blir det en overraskelse til de 50 første kundene, sier driftssjef Kenneth Bakksjø uten å røpe mer enn det.

Del artikkelen på Facebook