Annonsørinnhold fra Curvy, Bagorama, Skin Tonic og Floriss

Hva er dette?

Gled din kjære på Valentinesdagen! Gaven finner du i byen din

14. februar feirer vi kjærlighet og romantikk. Mange ønsker å gi sin kjære en ekstra oppmerksomhet på denne dagen. I byen vår er vi så heldige å ha butikkansatte som står klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte gaven.

Annonsørinnhold fra Curvy, Bagorama, Skin Tonic og Floriss

Valentinsdag – alle hjerters dag – kjærlighetsdagen. Kjært barn har mange navn, og dagen forbindes med å sette ekstra pris på den eller de vi er glad i. Enten det er din ektefelle, kjæreste, noen du beundrer i all hemmelighet, søster, bror, en venn eller en hund er det alltid stas å glede noen med en fin gave. 

La kjærligheten blomstre

Et førstevalg for mange på Valentinsdag er blomster. Røde roser er alltid et sikkerstikk, men vil man overraske litt ekstra prøver man kanskje noe annet? På Floriss finner du blomster og buketter for enhver smak. 

Anita Susann Olsen og de andre blomsterdekoratørene på Floriss har alt du trenger til Valentinsdagen – og morsdag. Her har de også søndagsåpent, om du er veldig travel eller bare litt distré.

– Disse kjærlighetstulipanene i røde og rosa nyanser får du bare her hos oss. De er en flott gave til din kjære, kanskje sammen med en flaske bringebær- eller eplecider og litt hjertekonfekt. Om du vil ha noe ekstra spesielt kan vi lage egne hjertedekorasjoner. I disse dager er det også morsdag, og har man glemt å kjøpe noe til mor er det ingen fare. Vi har åpent på søndag (morsdag) fra kl. 12-16. Kom innom oss, vi har det som skal til for å få kjærligheten til å blomstre, smiler Anita Susann Olsen på Floriss Mo i Rana.  

Sjekk også ut Interfloras hjemmeside for inspirasjon, nyttige tips og bestilling av blomster. 

Rosespråket, røde roser:

1 stk: Jeg begjærer deg
3 stk: Jeg elsker deg
7 stk: Din for alltid
12 stk: Evig kjærlighet

Duften av romantikk

Parfyme og deilige dufter er også noe mange forbinder med kjærlighet, og er en nydelig, personlig gave både til ham og henne på Valentinsdagen. Hos Skin Tonic Mo i Rana finner du den perfekte duften til din kjære.

I en tid lenge før de klassiske og bestselgende duftene Le Male og Classique ble skapt, fant den første mannen og kvinnen hverandre i Jean Paul Gaultiers blomstrende hage. Fra denne historien kom inspirasjonen til Le Beau og La Belle Eau De Parfum, Jean Paul Gaultiers nyeste parfymer i serien Classique & Le Male.

To dufter som utfyller hverandre på badehyllen er Le Beau og La Belle Eau De Parfum, Jean Paul Gaultiers nyeste parfymer i serien Classique & Le Male. Le Beau er frisk og krydret, La Belle er myk og forførerisk. Perfekt for ham og henne. 

Synes du det er vanskelig å velge duft? De dyktige damene på Skin Tonic hjelper deg gjerne. 

– Dufter er komplekse og kan kjennes forskjellig ut fra person til person, men om du vet litt om hva mottakeren liker fra før av, kan det være lettere å finne riktig parfyme. Liker han eller hun krydrete, blomstrende eller søte dufter?, spør Ragnhild Karstensen.

Hun legger gjerne med en liten duftprøve sammen med gaven slik at man kan teste ut duften, alternativt kan man komme innom og prøve slik at man er helt sikker på at man liker den før man åpner forpakningen.

Gi trygghet i gave

Kine Bjørkmo og Lone Thrane på Bagorama har nettopp flyttet inn i flotte nye lokaler midt i gågata. Med nye, store utstillingsvinduer kan kundene se inn samtidig som de butikkansatte får dagslys inn i butikken. Nå gleder de seg bare til Valentinsdagen, og de har flere gode tips til hva du kan kjøpe til den utkårede, uansett kjønn. 

På Bagorama finner du kortmapper i mange farger og mønster, og en helt spesiell adressetag til en helt spesiell persons bagasje.

– I dag bærer de fleste rundt på flere og flere betalings- og medlemskort av forskjellige slag. Det har blitt enklere å betale med kort, men også mer utrygt. Kortmappene fra Secrid av ekte skinn har en aluminiumskjerne som beskytter kortene dine fra ID-tyveri. Du trenger ikke engang ta dem helt ut når du bruker dem, så kortene dine og identiteten din er trygge hele tiden. Kortene dine knekker heller ikke så lett med aluminium rundt. Kortmappene kommer i mange forskjellige mønster og farger, så alle vil finne en de liker, smiler Kine. 

Hun kan også avsløre at de har fått inn et helt unikt produkt. 

– Vi har spesialbestilt produksjon av adressetag til koffert med bilde av Havmannen i solnedgang og teksten "Havmannen, Mo i Rana, Norge", forteller Kine. 

Dette produktet fås altså ingen andre steder enn på Bagorama her i byen og er en perfekt liten oppmerksomhet til en valentin som elsker Mo i Rana. 

Facebooksiden til Bagorama finner du her, og de har også nettbutikk – For Folk i Farta – hvor du kan velge å få tilsendt varen eller hente den i butikken. Tenk å handle lokalt – på nett! 

Hyll hennes kvinnelige kurver

Er det noe som gjør en dame glad så er det nye klær. Enda bedre er det om hun kan få akkurat de klærne hun ønsker seg, og akkurat i den størrelsen og formen som passer henne perfekt.  Årets gavekort til Valentinsdagen finner du på Curvy – butikken som elsker kurver. 

Gi henne en gylden gave fra Curvy og la henne velge akkurat de deilige, nye plaggene hun ønsker seg.

– Vi har klær for damer i alle aldre. Mange unge jenter ønsker å gå i det samme som venninnene, selv om de kanskje trenger en større størrelse.  Vi har jeansene som passer dem, smiler Tove Kristin Hansen på Curvy. 

Curvy har nylig flyttet butikken inn i lyse, åpne lokaler midt i gågata, ved siden av Bagorama. Her trives de godt. Butikken har spesialisert seg på klær til damer i str. 42-56, og forskjellen fra en vanlig klesbutikk som selger disse størrelsene, er at klærne hos Curvy er tilpasset formene til damer med kurver. 

– Mange butikker bare øker størrelsen på klærne uten å gjøre noe med formen, og det blir litt feil. Armene blir jo ikke lenger selv om man har lagt på seg noen kilo, sier Tove med en liten latter. 

Curvy finner du på Facebook og Instagram.

Del artikkelen på Facebook