Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Hvem fortjener å vinne serviceprisen?

Stem på din favoritt her.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Juryen som består av bransjegruppa for markedsføring og kommunikasjon, har nominert følgende tre bedrifter: 

Kraft dansestudio: Her blir alle møtt med et smil og forlater gjerne med en latter. Mottoet er dans, glede og mestring til alle. Fra de minste på 0 år (mor og barn), til de eldste på over 80. Dansestudioet har vokst fra 180 til over 520 elever på tre år. Pedagogene er kjent for sitt smittende engasjement, kreativitet og formidlingsevne.

Brasil Barista: Et etterlengtet tilbud til innbyggere og besøkende. Eiere med høye ambisjoner tok sats og startet opp i mars i år. Og de leverer. Kundene elsker dem. Her føler en seg veldig velkommen. De gir noe mer enn man kan forvente seg på en liten kaffebar. Naturligvis setter de kundens opplevelse av kaffe høyest av alt. 

Olsen Dekk & Felg: Behjelpelig og serviceinnstilt, også når det stormer. Bruker sosiale medier aktivt og har konkurransedyktige priser. Kim Even Olsen startet i det små, og har i løpet av kort tid opparbeidet seg mange lojale kunder. De har også tatt en posisjon på dekk og felg til større biler, amerikanere, pickups og trucks; noe som er etterspurt over hele landet. 

Klikk på linken i den lilla boksen, da kommer du til siden hvor du kan stemme frem din favoritt. Frist. 3. januar 2019.  

                     Stem her

Del artikkelen på Facebook