Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Ønsker din bedrift tilskudd?

Kunnskapsparken Helgeland inviterer til åpen dag for næringslivet hvor man får de beste tipsene samt speed date med Norges Forskningsråd og Innovasjon Norge.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Mange bedrifter jobber med forskning og utvikling, og det finnes gode muligheter dersom din idé fortjener oppmerksomhet fra de offentlige støtteordningene.

Virkemiddelapparatet med Norges Forskningsråd og Innovasjon Norge skal nå informere om aktuelle ordninger.

9. Mai kommer de til Mo i Rana. Kommer du?

 

Konkurransefortrinn

– Mitt inntrykk er at mange driver utviklingsaktiviteter i egen bedrift, men at noen går glipp av offentlig støtte grunnet mangel på kunnskap om dagens ordninger. Det vil vi gjøre noe med, sier forretningsutvikler i Kunnskapsparken Helgeland, Fransisca Kappfjell Herbst.

Man trenger ikke ha et utviklingsprosjekt for å delta på seminaret, men å holde seg oppdatert på hvilke muligheter som finnes er et klart konkurransefortrinn.

– For mange kan kunnskap om de ulike støtteordningene være utløsende og gi svært gode resultater. Det har vi mange gode eksempler på, og noen skal presenteres på seminaret. Målet er å gi bedriftene de verktøyene de trenger for å kunne gjøre denne jobben selv. 

Dette er en gylden mulighet for å gi sine ansatte opplæring, helt gratis.

Fremmer utviklingskultur

– Vi ønsker å fremme en god utviklingskultur i det regionale næringslivet ved å gi alle mulighet til å delta, slik at de kan vurdere hvordan en slik ordning kan være til fordel for dem.

Har din bedrift en god idé? Eller vil du bare prøve å gjøre produksjonsprosessen litt annerledes?

– Næringslivet i regionen må se verdien av det offentlige virkemiddelapparatet slik at vi kan holde oss konkurransedyktige.

  

 

Alle som ønsker å vite mer om støtteordninger og muligheter for finansiering er velkommen til påmelding og deltakelse. Her kan man knytte kontakter, få god veiledning og diskutere egne FOU-prosjekt.

– Når det kommer til forretningsutvikling er kunnskap om offentlige støtteordninger veldig viktig. Vi håper derfor at så mange som mulig ser verdien av seminaret, oppfordrer Kappfjell Herbst. 

Del artikkelen på Facebook