Annonsørinnhold i samarbeid med Rana Blad Marked

Hva er dette?

 
 

Skap nærhet til kunden

Kjernen i content marketing, eller innholdsmarkedsføring på norsk, er den gode historien som kunden din har lyst til å lese.

Annonsørinnhold i samarbeid med Rana Blad Marked

Rana Blad Marked

I stedet for å bombardere kunden med tradisjonell reklame som kun forteller om produkt og pris, forteller vi om din bedrift, dine ansatte og dine produkter og tjenester på en lærerik, underholdende og engasjerende måte. Denne historiefortellingen har en verdi i seg selv, og vil få kunden til å føle et kjennskap og en lojalitet til bedriften din. Content marketing er viktig for merkevarebygging. Siden kundene føler en relasjon til din bedrift vil de gjøre deg til sin foretrukne leverandør. 

Ser kundens behov

Randi Melinda Urskog er tekstforfatter og innholdsprodusent hos Rana Blad. Hun har en bachelor innen økonomi og ledelse, der blant annet emnene foretaksstrategi, markedsføring og internasjonal markedsføring inngår. Hun har også relevant utdanning innen reklame, illustrasjon og design. Randi har jobbet mye med tekstproduksjon, blant annet som journalist. Denne erfaringen og utdannelsen gjør at hun er god på å se kundens behov i et stort perspektiv og kan bidra til å spisse budskapet slik at det treffer din målgruppe.  

Jeg har alltid elsket å skrive og ta bilder, og jeg gjør alltid mitt beste for å få fram bedriftens budskap til den rette kunden

Randi Melinda Urskog

Slik jobber vi 

Når vi skal lage en contentsak til din bedrift, har vi først et idèmøte. Deretter gjennomfører vi intervju og fotografering. Det er fint om du forbereder deg på hva du har lyst til å få fram i saken, men vi hjelper deg gjerne med gode tips. Vi har gode analysesystemer og vet hva som engasjerer kundene dine. Etter intervjuet skriver Randi en engasjerende tekst basert på dine uttalelser og det vi i fellesskap har kommet frem til at din bedrift vil dra fordeler av å presentere. 

Når saken er ferdig får du den til gjennomlesing og godkjenning før den blir publisert. Våre contentsaker publiseres på Rana Blad sin nettside, og i papiravisen hvis ønskelig. Vi er en del av et stort konsern med 64 aviser og saken kan publiseres både lokalt, regionalt og nasjonalt hvis det er et ønske. Saken blir liggende i den redaksjonelle flyten i 3 dager. Etter at saken er publisert etter avtale får du den i sin helhet til odel og eie, og kan dele den slik du vil. Hos Rana Blad får du også råd og praktisk hjelp til å dele og bruke saken i ettertid. Vi kan hjelpe deg i sosiale medier, med søkeoptimalisering og mye mer. 

Content marketing fakta

- Content marketing/innholdsmarkedsføring er satt sammen av ordene innhold og markedsføring.

- Som begrepet tilsier bruker vi innhold med høy verdi for å drive markedsføring.

- Joe Pulizzi, CEO i content marketing definerer begrepet slik:

“Content marketing er en markedsføringsteknikk hvor man skaper og distribuerer relevant og verdifullt innhold for å tiltrekke seg, etablere en relasjon med og engasjere en tydelig definert målgruppe - med et mål om å stimulere til lønnsom kundeatferd.”

Del artikkelen på Facebook