Annonsørinnhold i samarbeid med Esso Deli de Luca

Hva er dette?

 
 

Tore og Rolf tilbyr markedets beste drivstoffrabatt

Ønsker du å spare mest mulig på drivstoff? Da gjør du lurest i å fylle opp tanken hos Esso Deli de Luca.

Annonsørinnhold i samarbeid med Esso Deli de Luca

Esso Deli de Luca

- En av grunnene til at vi valgte dem som samarbeidspartnere, var at Esso tilbyr de råeste drivstoffrabattene, sier bensinstasjoneier Rolf Olafsen. 

For å få den aller gunstigste rabatten må du skaffe deg et 365 mastercard. Da får du 3,65 % rabatt på prisen som står på masta. I tillegg får alle som fyller tanken hos Esso en rabatt på 34 øre pr. liter. Rolf og kollega Tore Lundbakk har selvfølgelig slike kort selv.

- Selv for oss som jobber her og driver denne bensinstasjonen er det desidert mest å spare ved å benytte 365-kortet, forteller Tore.
 

For å kunne ha konkurransedyktige priser i masta, settes prisene hos Esso til enhver tid i forhold til innmeldinger av konkurrentenes priser. Dette gjøres ut fra fysiske observasjoner som gjøres flere ganger daglig. Rolf har gjort regnestykkene sine, så han har grundig belegg til å underbygge sine påstander om markedets beste rabatt på drivstoff.

- Jeg har regnet ut at på fem av ukens syv dager er vi med våre gunstigste rabatter desidert billigst, kan Rolf fortelle.

Selv for oss som jobber her og driver denne bensinstasjonen er det desidert mest å spare ved å benytte 365-kortet.

Tore Lundbakk
 

For deg som absolutt ikke vil ha kredittkort, er Trumf et enkelt og bra alternativ. Hos Esso får du 40 øre i Trumf-bonus pr. liter drivstoff. 

- Trumf-kortet kobles jo mot ditt vanlige bankkort, så da slipper du å dra rundt på flere kort, sier Tore Lundbakk og viser hvordan den oppsparte Trumf-bonusen enkelt overføres til din bankkonto. Se link nederst i saken for mer info. 

Fakta om 365 Mastercard

- Best i test hele 10 ganger siden 2007.

- 96 øre rabatt pr liter ved en drivstoffpris på 17 kr.

- Gratis å anskaffe.

- Gratis å holde, så lenge e-faktura betales hver måned innen fristen.

- Hele beløpet du har brukt i perioden kommer på regningen, slik at du lettere kan unngå rentekostnader.

- Nominell rentesats av benyttet kreditt: 1,783 % per måned, 21,40 % per år

- Årlig effektiv rente 25,53 % per år. Dette basert på varekjøp og kontantuttak i henhold til bransjestandard på kr. 15 000, nedbetalt over 12 mnd i like store terminbeløp på kr. 1 410,78. Det vil utgjøre en kredittkostnad på kr. 1 929,41, og en samlet kredittkjøpspris på kr. 16 929, 41.

 
Del artikkelen på Facebook