Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Utstilling til å ta og føle på

Et tak er ikke lengre bare et tak, og et gulv er ikke bare et gulv. Hos XL-Bygg Bernhard Olsen har de gjort det lettere å visualisere.

Annonsørinnhold i samarbeid med

– Vi ønsker å vise våre kunder mangfoldet som finnes i interiørprodukter. Tidligere var det få variasjoner innenfor tak og gulv, men det har forandret seg helt i dagens trendbilde. Med vår nye utstilling inviterer vi kundene til å komme til oss for å oppleve valgmulighetene, sier butikksjef Line Olsen.

XL-Bygg Bernhard Olsen har kastet ut paller med gulv, tak og panel til fordel for ei lekker og stilfull utstilling, som gjør det enkelt for publikum å velge de rette produktene. Her er det lov å kjenne på struktur på veggene, bytte gulv i montrene og lage sine egne kombinasjoner.

– Vi jobber i en bransje som er svært fagrettet, og for oss er det viktig å synliggjøre for kundene hvilke kvalitetsforskjeller som finnes, sier Olsen, som ikke er i tvil om hva som er årets store hit innen interiør.

– Behandlet panel. Det er ufattelig populært, og et alternativ mange nå velger framfor de mer tradisjonelle ferdigmalte veggplatene. Vi har et rikholdig utvalg i ulike kvaliteter og strukturer.

Nå er nesten alt lov, så kom og ta en titt, få hjelp fra fageksperter til å finne de produktene som passer akkurat din smak og ditt behov!

Del artikkelen på Facebook