Annonsørinnhold fra Nasjonal dugnad

Hva er dette?
Handle lokalt Mo i Rana
Handle lokalt Mo i Rana

De som driver byen vår videre

Bedrifter i Rana strekker seg langt for kundene sine, og er i full gang med å tilpasse seg den nye hverdagen. Vi ønsker å løfte fram dem som står på i krisetider.

Annonsørinnhold fra Nasjonal dugnad

Vi har alle fått råd og retningslinjer til hvordan vi skal tilpasse livene våre under koronakrisa. Disse rådene er det viktig at vi følger. Samtidig er det også viktig for samfunnet at noen holder hjulene igang. Mange lokale bedrifter legger mye arbeid i å tilpasse sine varelager og tjenester til den nye tiden. Noen tilbyr hjemlevering, noen har utvidet sine digitale tjenester og butikker som fortsatt holder åpent legger til rette for kundebesøk med ekstra renhold og desinfisering av lokaler og utstyr. 

Felles for alle som ønsker å drive bedriften sin videre er at de setter pris på at vi som kunder tar kontakt når det er noe de kan hjelpe oss med. Kanskje tilbyr de mer enn du tror.  Vi vil løfte fram bedrifter som ønsker å holde liv i byen vår, og har laget en oversikt med linker til deres kontaktinformasjon her.

Bilbransjen:

BilXtra Mo i Rana

Helgeland Bilservice AS

Olsen Dekk & Felg AS

Elektronikk:

POWER

Handlesenter:

Byporten

Interiør og oppussing:

Bjørnådal Kjøkken

BO Interiør

Happy Homes Beleggsenteret

IHUS Studio

Møbelringen Mo i Rana

XL-BYGG Bernhard Olsen

Klær, sko, livsstil og egenpleie:

Bjarne Hall

Sportshuset Mo

Urmaker Monsen AS

Matservering / bensinstasjoner:

Esso Deli de Luca Mo i Rana

Mix Spiseriet 

Rørlegger: 

Union VVS

Ønsker din bedrift å stå på lista? Ta kontakt med oss!

Vi har også laget noen gode råd til markedsføring i koronatider for deg som trenger det. De kan du sjekke ut her. 

 

Vi i Rana Blad deltar også i den nasjonale dugnaden og jobber hjemmefra. Akkurat nå er det veldig mange som leser avisen. Gode lesertall gir også gode muligheter for deg som fortsatt ønsker å annonsere i din lokalavis. Ta kontakt med en av oss i Rana Blad Marked, så finner vi de beste løsningene sammen.

Del artikkelen på Facebook