Annonsørinnhold fra Rana Blad Marked

Hva er dette?

Fem gode grunner til å handle lokalt

Hvorfor er det egentlig så viktig å handle lokalt? Det er rett og slett å investere i et levende lokalsamfunn, og vi gir deg fem av grunnene til det her.

Annonsørinnhold fra Rana Blad Marked

1. Du støtter opp om lokale arbeidsplasser

Ved å handle i byen din er du med på å opprettholde arbeidsplasser, og øke mulighetene for utvidelser og nyetableringer. Å jobbe deltid eller få seg en sommerjobb i en lokal bedrift kan også være en fin erfaring for ungdom, samtidig som det kan være en mulighet til å komme seg inn på arbeidsmarkedet.

2. Pengene går tilbake til byen din

Det er en god følelse når du vet at du bruker pengene dine hos en bedrift som betaler skatt til kommunen du bor i. Kommunens skatteinntekter gir bedre forutsetninger for å opprettholde god kommunal service, skoler og eldreomsorg, og fører således til et bedre tilbud til innbyggerne.

3. Du er med på å støtte lokale lag og organisasjoner

Frivillige organisasjoner er langt på vei avhengige av støttespillere for å kunne tilby et godt idretts- og kulturtilbud. Lokale bedrifter støtter gjerne opp om disse gjennom sponsing og samarbeid, dersom de har mulighet til det. Desto mer livskraftig næringsliv, desto bedre fritidstilbud til deg og dine barn.

4. Du får personlig service

De ansatte på din lokale butikk eller tjenestebedrift vil yte litt ekstra for sine kunder, og møter deg gjerne med personlig omsorg. Du kan raskt få hjelp om du trenger å bytte, har en reklamasjon eller vil komplettere ditt innkjøp. Kanskje kjenner de deg og vet akkurat hva du er på utkikk etter.

5. Du gjør byen din mer attraktiv

Et aktivt, lokalt næringsliv med et bredt tilbud gir byen liv og er et felles møtested for oss som innbyggere. Byen vil fremstå attraktiv både som bosted og turistmål. Hvis vi er bevisste vår forbrukermakt, vil dette gi positive ringvirkninger i samfunnet.


Mange lokale bedrifter legger mye arbeid i å tilpasse sine varelager og tjenester til den nye tiden. Vi vil løfte fram bedrifter som ønsker å holde liv i byen vår, og har laget en oversikt med linker til deres kontaktinformasjon her. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har bruk for deres varer og tjenester. 

Bilbransjen:

BilXtra Mo i Rana

Helgeland Bilservice AS

Olsen Dekk & Felg AS

Elektronikk:

POWER

Handlesenter:

Byporten

Interiør og oppussing:

BO Interiør

Happy Homes Beleggsenteret

XL-BYGG Bernhard Olsen

Klær, sko, livsstil og egenpleie:

Bjarne Hall

Sportshuset Mo

Urmaker Monsen AS

Matservering / bensinstasjoner:

Esso Deli de Luca Mo i Rana

Mix Spiseriet 

Ønsker din bedrift å stå på lista? Ta kontakt med oss.

Vi har også laget noen gode råd til markedsføring i koronatider for deg som trenger det. De kan du sjekke ut her. 

 

Vi i Rana Blad deltar også i den nasjonale dugnaden og jobber hjemmefra. Akkurat nå er det veldig mange som leser avisen. Gode lesertall gir også gode muligheter for deg som fortsatt ønsker å annonsere i din lokalavis. Ta kontakt med en av oss i Rana Blad Marked, så finner vi de beste løsningene sammen.

Del artikkelen på Facebook