Annonsørinnhold fra Rana Blad Marked

Hva er dette?

Vil du hjelpe bedrifter i Rana å lykkes med markedsføringen?

Rana Blad søker engasjert medierådgiver som kan bidra til å løfte markedsarbeidet for våre kunder.

Annonsørinnhold fra

Rana Blad er et digitalt mediehus som dekker området Nord-Helgeland og har et opplagstall per 2019 på 8800 og et lesertall på nær 21 000. Rana Blad er en del av Amedia-konsernet som består av 73 lokalaviser landet rundt. Vi er 22 ansatte, har gode betingelser, og et arbeidsmiljø preget av godt driv og humør. Vi har bedriftshytte, barnehageplass og er en arbeidsplass i kontinuerlig utvikling.


Som medierådgiver får du en selvstendig stilling med budsjettansvar og utvikling av nye og eksisterende kunder. Vi selger annonser og kampanjer på tvers av alle medier og flater. Din hovedoppgave er å gi kvalifiserte råd til kundene i et marked med utallige muligheter til profilering og annonsering. Vi selger innholdsmarkedsføring, annonser i papir og på nett. Vi tilbyr også rådgivning på sosiale medier og på Googles plattformer. Arbeidet er en blanding av strategisk rådgivning og enkeltstående kampanjer hvor vi jobber tett med kundene. Det krever at vi er både kreative og strukturerte.

Du vil bli en del av vårt dyktige rådgiver- og salgsteam som sammen jobber for at kundene våre skal oppleve den beste effekten på sine kampanjer. Du er i tillegg en del av det landsdekkende nettverket i Amedia som bidrar til å sikre at du til enhver tid er oppdatert på trender og endringer i markedet. Amedia arrangerer årlig en salgskonferanse med faglig påfyll, gode foredragsholdere og hvor det deles ut priser i ulike kategorier.

Vi ser etter deg som byr på deg selv, er sosial, fleksibel og løsningsorientert. Det er viktig at du er selvgående og serviceinnstilt og takler høyt tempo og ha konkurranseinstinkt og vinnervilje. Du må være opptatt av salg, trigges av klare mål og motiveres av resultater. Du må være ryddig og engasjert og ha digital kompetanse.

Om deg:

  • Relevant utdanning på høyere nivå. Lang erfaring innen fagfeltet kan kompensere for utdanningskravet.
  • Du må ha god kunnskap om leddene i salgsprosessen og kunne utøve alle ledd
  • Ha strategisk kompetanse
  • Kunne benytte innsikt og analyser i salgsarbeidet
  • Være oppdatert på bruker- og markedstrender
  • Være oppdatert på produkter og konkurransesituasjon
  • Forstå trafikkdrivere og kunne bruke denne forståelsen i salgsarbeidet
  • Kunne benytte sosiale medier i salgsarbeidet
  • Kunne være rådgiver i hele markedsarbeidet til våre kunder

Vi tilbyr deg en spennende stilling i en bransje i konstant utvikling hvor økt digitalt fokus og kompetanse vektlegges tungt. Du vil få en allsidig mediefaglig erfaring i en jobb hvor du selv kan være med å påvirke oppgaver og resultater. Rana Blads markedsavdeling preges av hektisk og trivelig arbeidsmiljø med en dyktig og dedikert gjeng som setter kunden i fokus. Vi skal tilby kompetanse og kvalitet. Vi jobber mot tydelige mål og skal være det mest kompetente kompetansemiljøet på helhetlig markedsføring i regionen. I tillegg tilbyr vi konkurransedyktig lønn og gode gode pensjons- og forsikringsordninger.

Spørsmål om stillingen kan rettes til salgssjef/adm.dir.: 

Rigmor Nygård Hansen tlf. 95732224

Her kan du søke på stillingen.

Les mer om hvordan det er å være ansatt i Amedia her. 

Del artikkelen på Facebook