Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Volvo vinner prestisjefylt pris – igjen

Volvo XC60 er kåret til Årets bil i verden!

Annonsørinnhold i samarbeid med

Det er bare noen få uker siden nye Volvo XC40 stakk av med tittelen Årets bil i Europa 2018. Nå er det grunn til mer feiring hos Volvo i Gøteborg og hos Nord-Norges største bilforhandler, Bil i Nord. Den populære SUV-en XC60 har nå stukket av med tittelen Årets bil i verden.

– Vi er svært fornøyd med utmerkelsen. Dette er en tøff konkurranse, men prisen til XC60 viser at Volvo har den rette kombinasjonen av premium design og sikkerhet i verdensklasse. Denne kombinasjonen har også truffet tusenvis av kunder som har kjøpt bilen. SUV-en er fullpakket med den nyeste teknologien, og er den perfekte bilen for en aktiv livsstil, sier daglig leder Jan Hugo Svendsen i Bil i Nord.

Volvo XC60 er en av årets bestselgere og gjør at Volvo nå suser til topps på bilstatistikken i Nord-Norge.

Les mer: XC40 er kåret til Årets bil i Europa

Daglig leder Jan Hugo Svendsen er fornøyd med at Volvo XC60 har vunnet prisen Årets bil i verden.

Salgssuksess

I juryen til Årets bil i verden sitter 82 biljournalister fra 24 land, og prisen blir delt ut under den store bilmessa i New York. I utgangspunktet var til sammen 34 bilmodeller nominert til prisen, men i finalen sto bare tre biler igjen: Range Rover Velar, Mazda CX-5 og altså Volvo XC60 – som sto igjen som vinner.

– Nye XC60 ble lansert i mars i fjor, og har siden lanseringen vært en stor salgssuksess. Bilen er basert på samme plattform som storebror XC90 og deler svært mye av teknikken med den. Stadig flere i Nord-Norge kjører nå Volvo, og vi har stor tro på ytterligere vekst, sier Svendsen.

Les også: Ekteparet Bente og Gunnar: Det viktigste er en trygg bil

Ekteparet Gunnar Heim og Bente Riise ønsker å kjøre trygt. Derfor valgte de Volvo XC60 da de tidligere i vinter skulle kjøpe ny bil.

Populært med hybrid

De siste årene har Volvo fornyet nesten hele modellutvalget sitt. Det startet med XC90 og S90/V90 og V90 Cross Country.

Så kom XC60 som første modell ut i den nye 60-serien. Rett før påske ble også splitter nye V60 lansert, en stasjonsvogn som på mange måter tar opp arven etter gamle V70.

– De mange bilnyhetene har pirret folks interesse, i tillegg til at bilene har vunnet en rekke priser og kommer svært godt ut i uavhengige sikkerhetstester. Hybrid-variantene er spesielt populær, og bilene passer perfekt til nordnorske forhold, sier Bil i Nord-sjefen.

Bil i Nord har Volvo som sitt hovedmerke. Bilforhandleren er lokalisert i Tromsø, Svolvær, Bodø, Finnsnes, Sortland, Harstad, Leknes, Mosjøen og Mo i Rana. Totalt er det over 200 ansatte.

Volvo XC60 byr på stilig design og sikkerhet i verdensklasse.

Ny sikkerhetsteknologi

Nye XC60 er en av de sikreste bilene som noen gang er laget, og har også vunnet uavhengige sikkerhetstester.

Ny teknologi reduserer risikoen for kollisjon med møtende biler, også når man bytter kjørefelt. Det er også lagt spesiell vekt på komforten. Det er også mulig å velge det halvautomatiske førerstøttesystemet Pilot Assist, som tar hånd om styring, akselerasjon og bremsing på godt oppmerkede veier i opptil 130 km/t.

Ønsker du å prøvekjøre de prisvinnende Volvo-modellene XC60 eller XC40? Klikk her for å bestille tid.

Del artikkelen på Facebook