Bakeribyggfestivalen - Konsert med Bjørn Berge Electric Band

Fredag 1. mars kl.21:00-22:00
Bakeribygget Mo i Rana
Moholmen, Mo i Rana, NorgeÅpne kart
kart

Etter mange år som soloartist, er det nå klart for et nytt prosjekt i regi av Bjørn Berge. Denne gangen med et utvidet lydbilde også live, da han har nå med seg både trommer og bass med ut på veien. BJØRN BERGE ELECTRIC BAND! Dette gir låtene et enda bredere og videre spekter og trioen utfyller hverandre til det ytterste på scenen.

Låtmaterialet er i hovedsak egenkomponert som i trioformatet gir mengder av energi og dynamikk.de som liker Bjørn Berge sin musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet med denne nye sammensetningen. Drivende tette blues- og rockelåter ispedd pustepauser underveis.

Bjørn Berge bør være kjent for de fleste etter nesten 20 år som soloartist. Han har gjort utallige albuminnspillinger, mottatt 2 Spellemannspriser for sine utgivelser og reist omkring i Europa i de siste 12 årene. Han har besøkt et utall gitar-/jazz-/rockefestivaler og klubber rundt omkring i land som Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA.

Med seg har han Odin Staveland, trommeslager/vokalist/multiinstrumentalist. Odin har også egen solokarriere og ga i 2015 ut albumet «Mellom Husene». Bassist Kjetil Ulland er kanskje mest kjent for sitt virke i «Packers» og «Bjellands Ugras», men for mange i musikkbransjen er han også viden kjent som en eminent musikkprodusent/lydtekniker, både på veien og i ABC studio i Etne.