Gå til sidens hovedinnhold

Vy oppfordrer passasjerer til å vurdere andre transportmidler enn tog - har heller ikke buss og taxi som kan settes inn

Artikkelen er over 1 år gammel

Oppdatert: Vys kommunikasjonssjef, Gina Scholz, opplyser lørdag klokken 1210 til Rana Blad at Vy nå har fått på plass alternativ transport for dagtogene.

- Det har løst seg på dagtogene, der vi nå har på plass buss og taxi for strekningen Mosjøen - Grong. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at det er en lang strekning så folk må regne med forsinkelser, sier Scholz.

- Hvordan ser det ut for nattogene og søndagens trafikk?

- Her jobber vi fortsatt for å få på plass en løsning, forteller Scholz.

Tidligere: Som en følge av avsporingen torsdag samt at varmen skaper trøbbel for skinnegangen, er Nordlandsbanen stengt mellom Mosjøen og Grong.

Det har blant annet skapt store problemer for passasjerer i Mo i Rana, spesielt når det heller ikke settes opp alternativ transport.

Les også

Flere fotballag og en rekke togpassasjerer måtte ordne transport selv - fikk ikke hjelp fra Vy: - Nå har vi en taxiregning på 12.000 kroner

Nå melder Vy at de oppfordrer passasjerer til å vurdere andre transportmidler enn tog på strekningen. Via NRK Trafikk opplyser Vy om det samme som de sa til Rana Blad lørdag morgen - de har ikke lykkes med å få tak i verken busser eller taxier som kan settes inn som alternativ transport.

Situasjonen venter å vare ut hele lørdagen.

Kommentarer til denne saken