Gå til sidens hovedinnhold

Vi sender åtte og en halv KM-finale direkte på web-tv

Artikkelen er over 5 år gammel

Du trenger ikke fortvile hvis du ikke kommer deg til arenaen.

Søndag:

Jenter og gutter 13 år spiller samtidig. Vi har sendt første omgang fra Bossmo & Ytteren mot Hunstad for jenter, der leder Hunstad 4-0 til pause. I gutter 13 år leder Åga 4-2 mot Hunstad. I andre omgang sender vi derfor fra guttekampen som tilsynelatende har litt mer spenning.

Sluttresultatene  ble 7-4 for Åga i gutteklassen og 7-1 til Hunstad i jenteklassen.

I jenter 14 år vant Innstranden 10-2 mot Sandnessjøen.

I gutter 14 år tapte Åga mot Tverlandet 1-4.

NB! Klokken 15.15 var det en liten pause i sendingen. Vi flyttet da utstyret ut på Sagbakken og kom inn i juniorfinalen mellom Mo IL og Grand et stykke ut i første omgang.

Etter 1-1 ved ordinær tid, spilles det ekstraomganger. Mo IL vant til slutt på straffesparkkonkurranse. Vi kommer tilbake med reportasje fra kampen om en stund.

Dessverre har vi ikke kommentatorer på dagens sending.  Men Christer Anfindsen kommenterer nå fra juniorfinalen.

Tidligere informasjon

Alle kampene på lørdag blir sendt direkte, og det gjelder også kampen om seriesølvet i HÅNO-serien, Stålkam mot Bodø/Glimt 2.

Sendingen er et samarbeid mellom Rana Blad og Avisa Nordland, og det gjør også at vi vil sende fra Stopp Volden-cup i Bodø neste helg.

Rana Blad vil bruke journalistene Kenneth Haagensen Husby, Gøran O. Pedersen, Stian Forland og kameramann Øyvind Bratt i løpet av helgen for å dekke kampene live. I tillegg vil det komme fortløpende referat fra kampene med Rana-lag på ranablad.no.

Spennende satsing

Stian Høgland fra Avisa Nordland vil kommentere kampene på lørdag.

- Jeg gleder meg veldig til å kommentere finalene. Det er alltid morsomt å se styrkeforholdet mellom lagene i Salten og på Helgeland. Erfaringsmessig blir det mange jevne, spennende og gode kamper, og jeg ser fram til å formidle noe av den spenningen. Vi kan i hvert fall utlove målgaranti, friske taklinger og stor innsats, sier Høgland.

På grunn av at noen kamper kolliderer, blir det noen utfordringer på søndag.

– De to første kampene er jenter og gutter 13 år, som går samtidig. Vi sender der i utgangspunktet Hunstad mot Bossmo & Ytteren for jenter, men skulle spenningen bli større i den andre kampen mellom Åga og Hunstad, så kan dekningen bli flyttet over på den kampen. Vi vil uansett følge med på begge kampene, sier sjefredaktør, Tore Bratt.

Juniorfinalen mellom Mo IL og Grand spilles på Sagbakken, som eneste kamp.

Oppsettet klart

– Når G14-finalen mellom Åga og Tverlandet er ferdig, flytter vi utstyret over til Sagbakken og vil da komme inn i juniorfinalen sannsynligvis til andre omgang.

Her er KM-oppsettet:

10 oktober: (kl. 10.00): J15 Grand-Dønna.

G15 (12.00): Mo IL-Grand 14/15.

G16 (17.30): Junkeren-Mosjøen IL.

J19 (19.30): BrønnøysundGrand Bodø.

11. oktober: J13 9er (11.00): Hunstad-B&Y IL.

G13 9er (11.00): Åga-Hunstad.

J14 9er (12.30): Innstranden-Sandnessjøen.

G14 9er (14.00): Åga-Tverlandet.

J16 (15.30) Grand Bodø-Brønnøysund.

G19 (15.00) Mo IL-Grand Bodø.

I tillegg spiller B&Y IL og Olderskog opprykkskamp til 4. divisjon fredag kveld.

 

 

Kommentarer til denne saken