Avisa Nordland: I perioden 24. januar til 7. mars 2020 øker Widerøe frekvensen mellom Bergen og München fra tre til fire ukentlige avganger.

Den nye lørdagsavgangen gir skiglade vestlendinger flere gode reisealternativer mellom Bergen og München i vinterferie-perioden, opplyser selskapet i ei pressemelding.

Ruten vil også ha forbindelser til München fra blant annet Sogndal, Ålesund, Kristiansand, Stavanger, Sandefjord, Bodø og Tromsø.

Fra München får reisende gode forbindelser til og fra Widerøes rutenettverk i Norge med muligheten til å oppleve både fjord og nord med forbindelser fra Bergen til Bodø og Tromsø.

Ruten vil trafikkeres av Widerøes Embraer E190-E2 jet. Ruten til Bodø med ny-maskinen ble iverksatt i april 2018.

- Utvidelsen av tilbudet til München gir Bergensere nye muligheter til å oppleve vinterferie i alpene. Samtidig ser vi at vår satsing med nye og moderne jetfly fra Bergen til Nord-Norge har gjort Bergen til et populært knutepunkt for trafikk til Bodø og Tromsø. Vi forventer at den nye lørdagsavgangen også vil være et attraktivt tilbud for tyske turister som vil til Norge for å oppleve både fjord og Nordlys i vinterhalvåret, sier Espen Bakke-Aas Steiro, rutesjef for regionale ruter i Widerøe.